avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
  • 4 Svar
  • 0 Liker
  • 6132 Visninger
Dette brukertipset er rettet mot deg som er bruker av Visma.net Expense. Du finner alle brukertipsene i denne kategorien her.

 

Med Visma Attach kan du enkelt ta bilder av dine kvitteringer, mens du er på reise. Kvitteringene sendes direkte til Visma.net Expense, slik at de ligger klare til du skal registrere din reiseregning. 

 

Last ned appen via App Store på iPhone eller via Goole Play på din Android-telefon.

 

 

Etter nedlasting logger du inn i appen med ditt brukernavn og passord i Visma.net Expense

image1.png

Dersom du ikke husker passordet ditt, kan du ta en titt her.  Du kan også forespørre nytt passord direkte i appen ved å klikke på "Glemt passord?", men husk at dette også vil endre passordet til din Visma.net Expense bruker. 

 

 

Du kan begynne å legge inn bilder av kvitteringer med en gang. Klikk på kamera-symbolet øverst i høyre hjørne. 

image2.png

 

Image-1.jpg

Du kan også laste opp bilder fra kamerarullen på mobilen ved å klikke på bildeikonet lengst ned til høyre etter at du har åpnet kameraet. Du vil da få tilgang til de bildene som ligger lagret på mobilen din.

 

Når du har bekreftet bildet vil Visma Attach forsøke å tolke kvitteringen, f.eks. beløp og dato. Du kan endre informasjonen dersom denne ikke stemmer overens med selve kvitteringen og utlegget ditt. 

IMG_0048.PNG

Klikk videre på Send når informasjonen er fyllt inn korrekt.  Du er nå klar til å hente opp vedlegget i Visma.net Expense når du registrerer din reiseregning/utlegg. 

 

 

Ved å klikke på informasjonstegnet øverst i venstre hjørne får du tilgang til informasjon om hvilket firma du er logget inn på og hvilken versjon av Visma Attach du har installert på telefonen din. Vi anbefaler at du alltid har siste versjon nedlastet på din telefon. 

 

Du kan også logge ut ved å klikke på Logge ut øverst i høyre hjørne. Merk at du da må logge inn igjen neste gang du åpner appen på din telefon.  

image3.png

 

 

Fant du ikke det du lette etter? Ta en titt i de andre brukertipsene for deg som er bruker av Visma.net Expense her.

 

Bidragsytere
Kommentarer
PARTNER

Hei, 

Hvordan sletter en bilder i Attach på en app installert på IPhone XS? Ser ut som selve appen fungerer rart sammenlignet med samme app men på andre telefoner. Takk

CONTRIBUTOR **

Hei, Vi ser at tolkningen av kvitteringer i Appen fungerer dårlig. Fungerer "som regel ikke" sier de reisende hos oss. Det er heller ikke mulig å bruke rammen for redigering av bilde.

I og med at appen ikke fungerer så godt til å tolke kvitteringer er det ett ønske om at den husker de valuta man bruker oftest  slik som den gjør i feltet utleggstype. 

Hei @Siv Myrbo ,

 

Problemet med redigeringsfunksjonen er kjent og utvikling jobber med å rette det. Dette problemet gjelder kun for de som benytter IOS13.

 

Ang. valuta så arbeides det også med at den sist brukte skal komme som forslag.

 

For de som sliter med tolking av kvitteringer, blir ingen av feltene tolket? Utleggstype må alltid velges manuelt. 

 

 

 

 

 

 

 

CONTRIBUTOR **

@Liv Marit Høiby  Takk for tilbakemelding!

 

Vedr. tolkning sier de at det generelt ikke blir tolket noen felter.