avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Aktivere kundeadministrator og akseptere Terms of Service (TOS)

19-09-2017 11:18 (Sist oppdatert 23-03-2018)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 2154 Visninger
Dette brukertipset er en del av dokumentasjonen "Kom i gang med Payroll". Ønsker du å se alle stegene i oppstartsdokumentasjonen, klikk her.

 

Visma Software AS setter opp lisensen for Payroll, etter bestilling fra deg eller din partner. Hvis administrator ikke har hatt tilgang til Visma.net fra tidligere, vil han/hun måttte aktivere brukeren sin, og akseptere Terms og Service (TOS) før systemet kan tas i bruk.

 

Personen som er oppgitt som administrator i bestillingen vil få tilsendt en e-post for aktivering av brukeren i Visma.net.

I denne e-posten må du først trykke på linken for å aktivere kontoen din. 

1.png

 

Her vil administrator få mulighet til å registrere et passord til kontoen sin. Som en del av Visma sin sikkerhetsløsning, kreves det at passordet er satt opp med følgende kombinasjon:

2.png

 

Administrator vil i tillegg motta en epost med beskjed om å akseptere Terms of Service (TOS) ved neste innlogging i systemet. Denne e-posten er kun til informasjon.

1.png

 

Førstegangs innlogging

Etter at passordet er angitt vil man bli sendt videre til innloggingssiden til Visma.net (https://connect.visma.com/). Denne siden bør lagres som en favoritt i nettleseren slik at du enkelt kan finne igjen siden senere.

Brukernavnet vil være e-posten som du har fått tilsendt e-poster fra Visma på, passordet er passordet du selv la inn i forrige steg.

 

Ved førstegangs pålogging vil brukeren måtte akseptere Terms of Service før man kommer videre i systemet. Klikk på «Godta vilkårene for bruk: xxxx» i menyen til venstre for å se på vilkårene som gjelder for Visma.net. 

2.png

Videre må man hake av for «I have read and accept the terms and conditions of Visma» helt nederst i bilde. Klikk videre på Accept for å akseptere vilkårene. Du vil få opp en bekreftelsesmelding, denne klikker du OK på.

 

 

Du er nå klar til å aktivere tjenestene du har bestilt, og opprette ditt firma. Klikk her for å gå videre til neste steg.

 

Bidragsytere
Aktuelt brukertips