avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
(updated by Turi M Sorensen VISMA ‎03-10-2019 15:06 )
Turi M Sorensen
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 293 Visninger

Vi på Mamut Visma.net  setter opp lisensen for Payroll, etter bestilling fra deg eller din partner. Hvis administrator ikke har hatt tilgang til Visma.net fra tidligere, vil han/hun måttte aktivere brukeren sin, og akseptere Terms Of Service (TOS) før systemet kan tas i bruk.

 

I denne e-posten må du først trykke på linken for å aktivere kontoen din:

1.png


Her vil administrator få mulighet til å registrere et passord til kontoen sin. Som en del av Visma sin sikkerhetsløsning, kreves det at passordet er satt opp med følgende kombinasjon:

2.png

 

Administrator vil i tillegg motta en epost med beskjed om å akseptere Terms of Service (TOS) ved neste innlogging i systemet. Denne e-posten er kun til informasjon.

 

1.png

Førstegangs innlogging

Etter at passordet er opprettet vil du bli sendt videre til innloggingssiden til Visma.net (https://connect.visma.com/). Denne siden kan lagres som en favoritt i nettleseren slik at man kommer tilbake til innlogging på en enkel måte.
Brukernavnet vil være e-posten som du har fått tilsendt e-poster fra Visma på, passordet er passordet du selv la inn i forrige steg.


Ved førstegangs pålogging vil brukeren måtte akseptere Terms of Service før man kommer videre i systemet. Klikk på Godta vilkårene for bruk: xxxx i menyen til venstre for å se på vilkårene som gjelder for Visma.net. 

2.png


Videre må man hake av for «I have read and accept the terms and conditions of Visma» helt nederst i bilde. Klikk videre på Accept for å akseptere vilkårene. Du vil få opp en bekreftelsesmelding, denne klikker du OK på.

 

 

Du er nå klar til å aktivere tjenestene du har bestilt, samt opprette ditt firma.