avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Endringer i rutiner for betaling av skatter og avgifter fra 01.11.2020

03-11-2020 15:09 (Sist oppdatert 03-11-2020)
  • 0 Svar
  • 2 Liker
  • 355 Visninger

Fra 01.11.2020 er det endring i rutiner for betaling av skatter og avgifter til Skatteetaten. Oppgavene som er overført til Skatteetaten, er blant annet behandling av restskatt, skattepenger til gode, tilleggsforskudd, forskuddstrekk, arbeidsgiveravgift, motregning og utleggstrekk knyttet til skattekrav, skatteattester og konto-/saldoutskrift for skatt og avgift.

 

Tidligere betalte du til skatteoppkreveren i din kommune. Innbetaling av skatter og avgifter etter 01.11.2020 skal gjøres til et felles kontonummer. Dette felles kontonummeret erstatter de tidligere skatteoppkrevernes kontonumre. Det står mer om dette på Skatteetatens sider.

 

Den nye bankkontoen er:  6345.06.24804

 

Endring i Visma.net Payroll 

Terminoppgjør

Du trenger ikke gjøre noen endringer i innstillingene for kontonummer i Visma.net Employee. For betaling av terminoppgjør vil kontonummer bli oppdatert fra tilbakemelding på A-melding. Merk at dette vil gjelde på A-meldinger fra november 2020 slik at rapporten terminoppgjør for periode 5 ikke vil inneholde det nye kontonummeret.

Utleggstrekk

Skattetaten er lagt opp med riktig kontonummer i Employees | Innstillinger | Kreditorer. Ved valg av trekktype Utleggstrekk - skatt og avgift kan man nå kun velge Skatteetaten. Eksisterende utleggstrekk vil oppdatere seg automatisk.

Skatteetaten.png

 

 

MERK! Betalte du 5.termin før 01.11.2020 trenger du ikke å foreta deg noe nå.

 

Spørsmål til support:

- Jeg har allerede lagt betalingen i nettbanken med gammelt kontonummer, med forfall 15.11, hva skal jeg gjøre nå?

 

Du trenger ikke å foreta deg noe om du allerede har lagt betalingen i nettbanken til gammelt kontonummer. Skatteetaten vil rute betalingen videre til riktig kontonummer 12 måneder frem i tid.

 

- Det nye kontonummeret ligger ikke i terminoppgjør for periode 5?

 

Payroll mottar informasjon om det nye kontonummeret fra tilbakemelding på A-meldinger. Siden A-meldinger for september og oktober ble levert før nytt kontonummer var på plass vil terminoppgjør inneholde gammelt kontonummer. På A-meldinger og terminoppgjør fra november 2020 vil det nye kontonummeret være tilgjengelig.

Du kan bruke samme KID nummer som du får frem på terminoppgjøret.

Bidragsytere
Aktuelt brukertips