avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
(updated by Jakobkollandsrud ‎22-07-2019 14:05 )
Mari Barlund
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 402 Visninger
Dette brukertipset er en del av dokumentasjonen "Kom i gang med Payroll". Ønsker du å se alle stegene i oppstartsdokumentasjonen, klikk her.

 

Calender / Innstillinger / Innstillinger ansatt / Ansatt

Når standard ferieavtale er valg er det denne som blir lagt til på alle ansatte. Dersom du har opprettet en ny ferieavtale som skal knyttes til en eller flere ansatte, må denne derfor nå knyttes til disse ansatte.

23.png

 

Klikk på den aktuelle ansatte i listen. Du vil da få opp et nytt bilde. ansatt og ferieavtale.PNG

 

Klikk på «Endre» for å endre ferieavtalen til den ansatte.

Endre-knapp.jpg

 

Velg om du ønsker å knytte den nye ferieavtalen til den ansatte fra en gitt dato, eller om denne skal være gjeldende også tilbake i tid.

ny gammle versjon.PNG

Hvis du ikke har tatt i bruk systemet før man skal endre ferieavtalen kan du velge "I nåværende versjon". Hvis systemet er tatt i bruk bør du velge "I ny versjon fra" og legge inn datoen endringene gjelder fra, med mindre den faktisk skal ha tilbakevirkende kraft. Dersom «I nåværende versjon» velges vil dette kunne medføre rekalkuleringer på ferieberegning tilbake i tid.

 

endre ferieavtale 1.PNG

Dersom du velger «I nåværende versjon» og versjonen er brukt i systemet tidligere, vil du varselet som vist over. Dette vil kunne medføre rekalkuleringer.

Du kan nå endre ferieavtalen i feltet ferieavtale.

 

Ønsker du å opprette en ny ferieavtale, se veiledning for dette her

Har du ansatte med reduserte stillinger, hvor den ansatte f.eks. har fri en eller flere dager i uken, må du også endre feriedagene til den ansatte. En veiledning for dette finner du her

 

For å gå videre til neste steg i oppsettet, klikk her