Visma.net Payroll og Expense
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
av Turi M Sorensen VISMA
Om du ikke får endret brukernavnet ditt via "Mine opplysninger" fordi systemet sier at epostadressen du vil endre til allerede er i bruk, så trenger du en ny epost-adresse for å bekrefte endringen.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA i går
Her tar vi for oss forskjellen mellom oppspart overtid og fleksitid
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA i går
For å registrere uttak av fleksitid må du logge deg inn i Visma Calendar (enten på web, eller i Employee-appen) Helt til høyre i calendar under saldoer, vil du få opp hvor mange fleksitid-timer du har. Hvis saldoen for eksempel er 5t  kan du trykke på den dagen du ønsker å ta ut fleksitiden.  Etter du har trykket "lagre" vil kalenderen inneholde registreringen av uttaket. Helt til høyre kan du også se at fleksitid-saldoen nå er 0. Saldoen vil oppdateres utifra hva du registrerer i calendar til enhver tid.    Relaterte artikler: Les mer om forskjellen på oppstart overtid og fleksitid   her.  Les mer om oppspart overtid/avspasering   her. Les mer om hvordan registrere fleksitid her.       
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA i går
For å registrere fleksitid må du logge deg inn i Visma Calendar (enten på web, eller i Employee-appen) For å registrere fleksitid skal du trykke på Calendar i startbildet: Hvis det er første gang du bruker Calendar vil du få opp en guide som viser kort hvordan du kan bruke Calendar. Trykk Lukk når du er ferdig: Du vil få opp kalenderen for den aktuelle måneden. Du kan selv gå både frem og tilbake i tid ved pilene i venstre hjørne. Klikk på den aktuelle dagen som du vil registrere fleksitid på. Du får nå opp et bilde med flere muligheter. Ved registrering av fleksitid, se under fanen På jobb og trykk Mer.  Her kommer det opp flere alternativer. Trykk på linjen med kode og velg Fleksitid+ Videre kommer det opp mulighet for å legge inn antall timer, hvilke "til" og "fra" datoer fleksitiden skal gjelde for.  Trykk Lagre Nå vil kalenderen din bli oppdatert med dagen du har registrert fleksitid+ på Når du har registrert alle timene dine som du skal sende inn til godkjenning trykker du på den siste dagen og du får opp følgende alternativer Trykk Bekreft til og kalenderen din vil nå få en oransje strek som indikerer dagene som er bekreftet og sendt inn til godkjenning. Relaterte artikler: Les mer om forskjellen på oppstart overtid og fleksitid her.  Les mer om oppspart overtid/avspasering her. Les mer om uttak av fleksitid her.   
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sara Malm VISMA ‎22-03-2019 12:25
 I Visma.net Payroll er feriepengefunksjonaliteten automatisert.  Dette medfører at i den måneden som er satt opp som feriemåned, vil Visma.net automatisk håndtere utbetaling av feriepenger og trekk i lønn for ferie. For at dette skal bli korrekt er det nødvendig å sjekke innstillinger og parametre som ble satt ved oppstart av programmet.
Vis hele artikkelen
av Turi M Sorensen VISMA
Opplæringsvideo for Visma.net Expense og Approval
Vis hele artikkelen
av Turi M Sorensen VISMA
Du kan skrive ut feriepengelisten under   Payroll - Rapporter - Standardrapporter - Feriepenger.
Vis hele artikkelen
av Turi M Sorensen VISMA
Fra 2019 er det innført en forenklet skatteordning for utenlandske arbeidstakere med kortere arbeidsopphold i Norge. Denne ordningen kalles kildeskatt på lønn. De fleste nye utenlandske arbeidstakere vil komme inn under denne ordningen det første året de jobber i Norge.
Vis hele artikkelen
av Turi M Sorensen VISMA
Visma.net er stadig i utvikling og vi har nå laget en ny modul som heter Arbeidstid.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎20-03-2019 13:33
Om du opplever at beløpet som havner på øreavrundingskontoen er uforholdsmessig stort, så skyldes dette i de fleste tilfeller enten avhukninger på benyttet lønnsart eller manglende konto på kontotype.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎20-03-2019 13:24
Kontotyper for reisekostnader er i Payroll som standard ikke satt opp med en konto for Reisekostnader, ikke oppgavepliktig (høy, lav og middels sats) - og de må derfor legges inn om man benytter lønnsarter som har denne kontotypen definert.    
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎20-03-2019 10:42
Her går vi kort gjennom når du må opprette ny lønnskjøring, og når du kan regenerere for å rette feil på tidligere innsendte A-meldinger. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Henrik Horn VISMA ‎15-03-2019 14:38
Visma Employee appen støtter ikke i dag prosjekt eller avdeling, men visste du at du kan også føre timer fra webinlogging på mobil og at vinduet er mobiltilpasset?
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Aleksander Nunes-Xavier VISMA ‎01-03-2019 11:51
Visma.net AutoPay muliggjør integrasjonen med banker som brukes til å sende utgående betalinger.
Vis hele artikkelen
av Isabel Hernandez VISMA
Vi har oppdaget at diett-typen kompensasjonstillegg utland blir feilaktig behandlet som en trekkfri type i Visma.net Expense. Denne skal være trekkpliktig, dette er rapportert videre til utviklingsavdelingen som arbeider med en løsning på feilen. Her har vi et forslag til "workaround" som vil fungere for de kunder som har et lønnsystem integrert til Visma.net Expense.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎27-02-2019 10:04
Som standard har alle ansatte mulighet til å registrere alle arbeidstidskodene som finnes i lønnsystemet. Du kan velge å endre på dette om ønskelig, slik at noen eller alle ansatte kun får opp enkelte arbeidstidskoder ved registrering i   Calendar.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎13-02-2019 14:41
Med Visma Employee kan du blant annet hente lønnsslipp, registrere timer og sende inn utleggskrav.
Vis hele artikkelen
av Turi M Sorensen VISMA
Med Visma Attach kan du enkelt ta bilder av dine kvitteringer, mens du er på reise. Kvitteringene sendes direkte til Visma.net Expense, slik at de ligger klare til du skal registrere din reiseregning. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Aleksander Nunes-xavier1 VISMA ‎31-01-2019 09:17
I Payroll kan du opprette flere virksomheter, men husk at du ikke kan rapportere inn samme ansatt på flere virksomheter samtidig.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎28-01-2019 10:21
Vi har fått noen spørsmål rundt selve bokføringen av reiseregninger med utlegg, og kommer under her med noen generelle innspill rundt dette og hvordan man kan ta ut rapporter med forslag til føring.
Vis hele artikkelen
Relevante linker