avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 383 Visninger

 Hei,

Overgangen til Visma Connect pålogging er generelt gått veldig fint. For enkelte brukere som har benyttet forskjellig brukernavn i Visma.net og Visma Severa har det skapt noen problemer. 

Dersom du ikke endret til samme e-postadresse FØR 10.Desember, er det ikke mulig å endre e-postadresse nå når din bruker allerede er i Connect. 

 

E-postadressen er ID i Visma Connect, det er nesten det samme som at man har ulike personnummer. Man vil bli behandlet som to ulike personer. 

Dessverre er det per idag ikke mulig å smelte sammen de to brukerne eller å endre e-postadresse til den samme som finnes i Connect/Visma.net. 

 

Du må derfor enn så lenge ha ulike adresser i Severa og Visma.net. 

 

En annen utfordring vedrørende dette er at den brukeren du var inne på sist blir husket i nettleseren din. Dersom du da skal logge inn i Visma.net og deretter skal logge inn i Severa vil brukernavnet du sist var inne på bli husket, og du vil oppleve at du ikke får tilgang til enten Visma.net eller Severa. Her vil vi legge en bedre melding slik at du forstår at du da må logge ut av visma.net og deretter logge inn i Visma Severa. 

Et alternativ er å benytte ulike nettlesere i Severa eller Visma.net. 

 

Dersom du ønsker å benytte samme bruker som du allerede har i Visma.net er eneste alternativ å deaktivere bruker i Severa for deretter å opprette en ny bruker med samme brukernavn, innstillinger etc. Dersom du skal gjøre dette må du snakke med administrator i ditt firma. Ulempen med dette er at du vil miste all historikk på din bruker. 

 

 

Bidragsytere