Mine områder
Hjelp

Hvordan sende en faktura som epost?

17-07-2019 15:24
  • 1 Svar
  • 0 liker
  • 2200 Visninger

Du kan sende fakturaer som epost direkte fra Visma Project Management dersom du ønsker det. Fakturaen blir sendt som PDF og vil inkludere vedlegg til fakturaen. 

Fakturaen sendes som epost ved å klikke på “Legg til e-post”, under “Flere valg”. 

 

Capture.PNG

 

Du kan velge mottakere (Send til, Kopi, Blindkopi) fra kontaktene som ligger inne med e-postadresse. Hvis det er et låst ikon på vedkommende, betyr det at han/hun ikke har e-postadresse registrert i Visma Project Management. 

 

Velg mottakere og se gjennom emne og meldingen. Faktura PDF kan vises om en lenke på bunnen av emailen og denne kan åpnes og sjekkes før du sender den. 

 

Capture.PNG

Kommentarer
Arthur Kvalheim
CHAMPION ***
av Arthur Kvalheim (Oppdatert ‎17-09-2020 12:39 av Arthur Kvalheim )

Vi har kun kommune og bedriftskunder. Vi sender faktura direkte fra VPM via AutoInvoice. For de kundene som har registrert organisasjonsnummer vil faktura gå som EHF - men for de kundene som ikke kan motta EHF må faktura sendes som e-post til kundens e-postmottak (ikke kundekontaktens e-post). 

Hvordan løser vi dette best mulig?

I tillegg: Vi vet at vi ikke kan sende tilbud på e-post direkte fra VPM, fordi VPM ikke støtter DKIM (tilbud havner i kundens søppelboks). Kommer dette til å bli et problem for fakturaer sendt på e-post fra VPM?

Bidragsytere
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"