Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Visma.net Time & Absence
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
(updated by Wenche_Jacobsen VISMA ‎29-10-2018 11:28 )
Wenche_Jacobsen
 • 0 Svar
 • 0 Liker
 • 178 Visninger

Sette opp godkjenningsflyt på avdeling

Visma.net Calendar støtter kun godkjenningsflyt på Avdeling. Dersom du ikke kan benytte avdeling, kan du sette opp godkjenningsflyt på brukernivå, men dette krever av flyten må oppdateres hver gang du får nye brukere/ansatte. I denne artikkelen kan du lese mer om hvordan du setter opp godkjenning på avdeling.

 

 1. Velg Approval | Innstillinger og Kostnadsbærere i menyen.
 2. Godkjenningsflyt1.png
 3. Velg Avdeling og klikk Lagre.
 4. Gå vider til fanen Roller. Denne fanen inneholder som standard rollen Godkjenner. I tillegg anbefaler vi å legge til rollen Lønnsansvarlig. Denne rolle kan benyttes når lønnsansvarlig skal være godkjenner nummer 2, en likestilt godkjenner som mottar samme varsler som godkjenner, eller den som skal håndtere unntak.
 5. Godkjenningsflyt2.png
 6. Gå videre til fanen Godkjennere.
 7. Godkjenningsflyt3.png
 8. Velg Bestemt Avdeling under Firma.
 9. Søk opp aktuell avdeling og velg Legg til kostnadsbærer.
 10. Avdelingen vise til venstre under firma. Merk avdelingen.
 11. Godkjenningsflyt4.png
 12. Under Godkjenner for valgt kostnadsbærer søker du opp aktuelle godkjenner ved å starte å skrive navnet til godkjenneren.
 13. Velg aktuell Godkjennerrolle, i dette tilfelle Godkjenner. Velg deretter Tilordne.
 14. Dersom det skal være flere godkjenner på avdelingen, f.eks. lønnsansvarlig, gjentar du punkt 13 ovenfor for alle som skal være godkjenner.
 15. En godkjenner som tilhører samme avdeling som han skal godkjenne for, vil ikke kunne godkjenne egne fraværssøknader og timelister. Det kreves derfor en egen godkjenner for dette. På denne godkjenneren må det krysses av for feltet Stedfortreder.
 16. Godkjenningsflyt5.png
 17. Gjenta punkt 8 til 14 for alle avdelinger.
 18. Under fanen Unntak legger du inn eventuelle unntak til reglene ovenfor. For eksempel hvis en ansatte skal godkjennes av en annen enn den som er satt som godkjenner på en avdeling.
 19. Godkjenningsflyt6.png
 20. Velg Arbeidsflyter i menyen.
 21. Skriv inn et navn på arbeidsflyten du skal opprette i det ledige feltet nederst og velg Fraværsforespørsel eller Timeliste (du må opprette begge).
 22. Klikk deretter Opprett ny arbeidsflyt.
 23. Godkjenningsflyt8.png
 24. Merk feltet Aktiv øverst.
 25. Godkjenningsflyt7.png
 26. Klikk deretter Legg til trinn.
 27. Godkjenningsflyt9.png
 28. Klikk Rediger til høyre for Finn i henhold til rolle og velg Godkjenner i feltet Tilordne godkjenner med rollen (til høyre i tabellen).
 29. Klikk Lagre.
 30. Dersom du ønsker at lønnsansvarlig skal være godkjenner nummer 2 velger du Legg til trinn igjen, og gjentar punkt 28, men med Lønnsansvarlig som rolle.
 31. Dersom du opprette godkjenningsflyt for Fraværsforespørsel, gjentar du punkt 21 – 30 for å opprette godkjenningsflyt for timeliste.

 

Bidragsytere