peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Approval versio 2.4

(updated by Maarit M VISMA ‎08-04-2019 15:05 )
Anssi K

Approval 2.4 version sisältö on keskittynyt GDPR eli EU tietosuoja asetuksen vaatimiin muutoksiin.

 

Käyttäjien poistaminen

Käyttäjä voidaan poistaa, kun kaikki laskut, joissa käyttäjä on ollut käsittelijänä, on poistettu. Myös viittaukset työnkulkuun, sääntöihin, sijaisuuksiin ja yksikön tietoihin pitää olla poistettu.


Käyttäjä poistetaan Käyttäjät näytön kautta valitsemalla haluttu käyttäjä käyttäjälistalta. Poisto-painike tulee näkyviin vasta kun käyttäjään liittyvät viittaukset on poistettu, mahdolliset viittaukset näkyvät myös näytöllä käyttäjään liittyen.

 

Laskujen poistaminen

Laskujen poistaminen on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa laskut passivoidaan, jonka jälkeen laskut voidaan poistaa lopullisesti. Laskun poistoon saadaan oikeus lisäämällä Poista ja tee uudelleen lasku -käyttöoikeus halutulle roolille.


Laskun haku – näytön kautta valitse laskut, jotka on passivoitu kohdasta “Poistettu lasku”. Tämän jälkeen voit valita laskut poistettavaksi lopullisesti järjestelmästä. Valitut laskut poistetaan seuraavassa poistoajossa (seuraavan yön ajossa). Jos laskut eivät poistu seuraavana yönä, niin poistopalvelu (Approval Retention Service) täytyy käynnistää uudelleen.

 

Poistojen lokitus

Poistolokit näytöltä näytetään tiedot poistetuista käyttäjistä ja laskuista. Poistettujen laskujen osalta pitää valita myös yksikkö, jonka poistetut laskut näytetään. Poistolokiin saadaan oikeus lisäämällä DeletedObjectLog-käyttöoikeus halutulle roolille.

 

Muuta versiossa

Laskun tiedot näytölle on lisätty liitteiden ja kommenttien lukumäärä Liitteet ja Kommentit -paneelin otsikkoon. Nyt käyttäjän ei tarvitse enää avata ko. paneelia tarkistaakseen onko laskua kommentoitu tai onko sille liitetty liitteitä.


Käyttäjätunnus voi nyt olla yli 50 merkkiä.


Sääntöihin on lisätty TEAPPSXML elementit Invoice number ja Contract number.


Kirjauspäivän massamuutoksessa muutettavien laskujen valintaan liittyvä virhe on korjattu.

 

Tarkempi kuvaus version sisällöstä löytyy pääkäyttäjätunnuksilla Lataa materiaaleja alueelta.