Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder

Velkommen til Visma Community Danmark

207 Brugere online 9 Danske områder

Se andre produkt- og fagområder

Visma.Net Expense

Visma.Net Expense er et af markedets førende udlægs- og rejseafregningssystemer. Læs mere om Visma.Net Expense nyheder, find vejledninger og kurser - hurtigt og effektivt.

6

Visma EasyCruit

Visma EasyCruit er en onlinebaseret rekrutteringsløsning, designet til at give en strømlinet og effektiv rekrutteringsproces. I vores Community kan du finde tips og tricks, samt vejledninger og best practice cases.

30

Visma HR

Visma HR samler alle personalerelaterede informationer i én fælles løsning. Løsningen er integreret til Visma Løn. Find de nyeste vejledninger, deltag i spændende diskussioner, læs de nyeste releases og del ideer til udvikling af Visma HR her.

343

Visma Løn

Visma Løn er en af Danmarks mest benyttede lønplatforme. Læs nyeste realeases, få nyheder om Visma Løn samt tillægsmoduler, følg interessante forumindlæg og find hurtig support.

361

Visma Løn Finans

Visma Løn Finans er Danmarks førende lønplatform til det finansielle marked. Vi servicerer størstedelen af den finansielle sektor i Danmark. Find hurtigt den information som du søger; følg med i forummet, find kurser, find de nyeste vejledninger og meget mere.

226

Visma Mamut

En forretningsløsning der ud over regnskab, tilbud og ordrer også kan indeholde blandt andet lagerstyring, indkøbsstyring og CRM.

399

Visma Outsourcing

Visma Outsourcing er Danmarks mest effektive leverandør af outsourcingydelser inden for løn- og HR-administration.Outsourcing Communitiet er til dig, som er kunde af Visma Outsourcing. Her kan du finde nyheder, få viden direkte fra Oursourcing teamet, deltage i forum og meget mere.

144

Visma ServiceSuite

Et mobilt planlægningsværktøj der binder kontoret og de mobile medarbejdere sammen, eks. håndværkere og kørende konsulenter.

42

Visma Stellar

Et brugervenligt regnskabs- og administrationsprogram, der kan tilpasses alle virksomheder, ligegyldigt størrelse og behov.

165

Selskaber i Visma