Minun alueeni
Apu
IlkkaV
CONTRIBUTOR **

Odotuslistalta poistuminen aikarajoista riippumattomaksi

tekijä IlkkaV
Tila: Käsitelty

Huomasin äsken, että jos tunnille on määritelty viimeiseksi perumismahdollisuudeksi vaikka 3 h ennen tuntia, niin tämä koskee myös odotuslistalle ilmoittautuneita. 

 

Tämä on nurinkurista. Mielestäni odotuslistalta pitäisi voida poistua milloin tahansa, kun vahvistettua varausta tunnille ei ole. Ei voi ajatella, että odotuslistalle ilmoittautuneen on pakko sitoutua tulemaan, jos paikka vapautuu - vaikka olisikin tullut illaksi muuta ohjelmaa. 

 

Tokihan viimeisen peruutusajankohdan jälkeen ei enää teoriassa pitäisi perutuuksia edes tulla, mutta käytännössä niitä henk.koht viesteillä kuitenkin välillä tulee. Tällöin olisi hyvä että se jolle viesti vapautuneesta paikasta menee, olisi oikeasti siitä kiinnnostunut. 

 

1 kommentti
tekijä Tiia-Maria Hietala

Hei Ilkka!

 

Kiitos viestistäsi. Odotuslistan toiminta on suunniteltu niin, että myös sieltä voi poistua niin kauan kuin tunnille osallistumisenkin voi perua. Välitän palautteesi kehitystiimille tulevia päivityksiä varten. Mukavaa syksyn jatkoa! 🙂

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!