Järjestelmään kirjautuminen Visma Connectilla

06-05-2019 08:30
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 871 Näytöt

Visma Connect tarjoaa vahvaa tietoturvaa muun muassa vahvistamalla salasanakäytäntöä, sekä mahdollistaa kaksivaiheisen tunnistautumisen tekstiviestiä, Google Authenticator-sovellusta tai suojausavainta käyttäen.

 

Samaa Visma Connect-tunnusta käyttäen voi kirjautua eri Visma-tuotteisiin, esimerkiksi Visma Communityyn. 

 

Kirjautuminen Digitalbookeriin käyttäen Visma Connectia tapahtuu samasta paikasta kuin normaali sisäänkirjautuminen.

 

Valitsemalla "Kirjaudu Visma Connectin kautta" avautuu kirjautumissivu

Valitse "Kirjaudu Visma Connectin kautta"Valitse "Kirjaudu Visma Connectin kautta"

Kirjaudu sisään tai valitse "Luo tili"Kirjaudu sisään tai valitse "Luo tili"

Jos sinulla ei ole Visma Connect-tunnusta, voit luoda tunnuksen käyttäen samaa sähköpostiosoitetta, mitä käytät Digitalbookeriin kirjautuessa.

Uuden tilin luonti Visma Connectiin. Huomioi, että käytät samaa sähköpostiosoitetta kuin Digitalbookeriin kirjautumisessa.Uuden tilin luonti Visma Connectiin. Huomioi, että käytät samaa sähköpostiosoitetta kuin Digitalbookeriin kirjautumisessa.

Kun tunnus on luotu, saat sähköpostiisi ilmoituksen tilin aktivoinnista. Aktivoinnin jälkeen voit kirjautua Digitalbooker järjestelmään.

 

Visma Connect-tilin tietoja voit hallita osoitteesta https://accountsettings.connect.visma.com/ kirjautumalla Visma Connect-tunnuksilla. 

 

Voit ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen valitsemalla "Ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön" ja seuraamalla toimintoa. 

Kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotto valinnalla "Ota kaksiviaheinen vahvitus käyttöön"Kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotto valinnalla "Ota kaksiviaheinen vahvitus käyttöön"

 

 

Avustajat