Minun alueeni
Apu

Kuinka lähetän sähköpostia ja/tai tekstiviestejä massana?

25-04-2018 14:36 (Päivitetty 27-05-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1709 Näytöt

 

Huom! Kesällä 2020 tehdyn Schrems II -tuomion myötä Saksan Baijerin osavaltion tietosuojaviranomainen on todennut uutiskirjepalvelu Mailchimpin laittomaksi.

Mailchimp on suosittu palvelu myös Suomessa, joten sen käyttäjien kannattaa nyt seurata tarkasti tekeekö Suomen tietosuojavaltuutettu linjausta palvelun laillisuudesta.

Linkki Tietoviikon uutiseen:

https://www.tivi.fi/uutiset/suositun-palvelun-kaytto-kiellettiin-saksassa-pian-sama-saatetaan-tehda-...

Jos et halua käyttää Mailchimpiä, voit luoda älyryhmiä joiden sähköpostiosoitteet on mahdollista kopioida työpöydälle tai viedä ne erilliseen tiedostoon ja käyttää muita palveluja sähköpostien lähetykseen.

Ks. ohje Ryhmäsähköposti kaikille käyttäjille:
https://community.visma.com/t5/DigitalBooker-kayttovinkit/Ryhmasahkopostin-lahettaminen-kaikille-kay...

Ohje

Ryhmäposti lähetetään järjestelmän valikossa Käyttäjät. Valitse ensin ryhmä jolle haluat lähettää viestin (tai valitse koko asiakasrekisteri)*. Vasemmassa alakulmassa on ratasvalikko, josta löytyy toiminto "Vie käyttäjät" ja "Lähetä tekstiviesti". Voit valita kenelle ryhmän käyttäjistä lähetät viestin (kaikki/ hyväksyy varaustiedot /hyväksyy markkinoinnin). Kopioi sähköpostiosoitteet tässä ikkunassa ja tuot ne edelleen omaan sähköpostiohjelmaan tai Mailchimpiin. Tekstariviestin lähetät suoraan järjestelmästä.

 

*Jos haluat lähettää kohdistettuja viestejä tietyille asiakkaillesi, luo ensin ryhmiä (esim. opiskelijat/eläkeläiset) tai älyryhmiä asiakasrekisterissä tarpeestasi riippuen ja lähetä viesti ryhmälle.

 

2021-04-07_10-46-26.png

 

 

Osanottajat,

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!