peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 168 Näytöt

Tämä johtuu siitä, että salasana-viesti sisältää linkin, josta uusi salasana haetaan ja se lähetetään ainoastaan silloin kun vanha salasana halutaan resetoida tai henkilöllä ei ole vielä lainkaan salasanaa. Esimerkiksi kun haet uuden salasanan kirjautumissivun "Unohtuiko salasana" -toiminnolla tai luot uuden käyttäjätilin. Turvallisuussyistä viesti ei siis koskaan sisällä itse salasanaa vaan ainoastaan linkin, josta sellaisen voi hakea.