Minun alueeni
Apu

Näin luot varattavia tunteja tai palveluita

04-11-2019 11:55 (Päivitetty 03-11-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 2564 Näytöt

Katso nopea video-ohje, kesto 3:54

1. Luo työntekijä

Aloita luomalla työntekijä - joko itsesi tai työntekijäsi. Mene kohtaan Hallinta > Työntekijät > Uusi työntekijä > Luo käyttäjä. Muista määrittää samasta kohdasta työntekijän työajat ja toimipisteen jossa hän työskentelee.
 
luotyontekija.jpg
 

2. Luo varattava palvelu tai tunti

Varattavia palveluita luodaan kohdasta Hallinta > Palvelut  > Uusi palvelu . Tässä voit määritellä samalla palvelun keston ja hinnan.

Huom! Jos tarvitset tunteja, saat ne käyttöön kohdasta Asetukset > App Store > Tunnit.
Mene sitten Hallinta > Tuntityypit > Uusi tunti.
 
 
luopalvelu.jpg
 
 

3. Yhdistä työntekijä palveluun tai tuntiin

Yhdistä työntekijä ja palvelu kohdasta Hallinta > Palvelut ( tai tuntityypit) > Muokkaa palvelua (tai tuntia)  > Työntekijät.
 
yhdistatyontekija.jpg

 

4. Luo varattava tunti kalenteriin (ei koske palveluita)

Mene kohtaan Kalenteri ja valitse oikea toimipiste sekä työntekijä. Voit asettaa tunnin toistuvaksi esimerkiksi joka viikko tai joka arkipäivä. Voit myös rajoittaa montako osallistujaa tunnille mahtuu.

 

kalenteri.jpg

 

5. Tarkasta asiakkaan kalenterinäkymä

Mene asiakkaan näkymään kohdasta Www ja tarkasta, että varattava palvelu on ilmestynyt kalenteriin. Mikäli näin ei ole, tarkasta vielä että olet tehnyt aiemmat kohdat. Työntekijän tulee olla yhdistettynä toimipisteeseen, tunteihin / palveluihin ja hänellä tulee olla työajat.Jos kyse on tunnista, on tunti pitänyt lisätä myös Kalenteriin (ks. edellinen kohta).
 
www.jpg
 
 
 
Osanottajat,

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!