peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
(updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎16-04-2018 11:55 )
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 132 Näytöt

Asiakas voi tehdä varauksensa itse, tai sinä voit tehdä sen hänen puolestaan. Osaako DigitalBooker yhdistää eri lähteistä tulleet varaukset samaan henkilöön?

Vastaus on kyllä. 
Ratkaisu on rekisteröinti, jonka voi tehdä joko sinä tai asiakas. Mikäli asiakkaalla ei ole olemassaolevaa tiliä järjestelmässä, hän ei ole rekisteröitynyt. Asiakas voi itse tehdä rekisteröinnin julkipuolella tai sinä voit tehdä sen valikossa Käyttäjät.

 

DB_käyttäjät.jpg

 

 

Luot uuden käyttäjän mustan yläpalkin plus-ikonista. Tallennus luo käyttäjälle järjestelmään oman tilin. Seuraavan kerran tehdessäsi varausta tälle käyttäjälle, riittää kun kirjoitat hänen nimensä varausikkunan kenttään "Asiakas", jolloin järjestelmän hakutoiminto löytää käyttäjän tilin ja voit vahvistaa hänet varaajaksi (testaa vaikka omalla nimelläsi).

 

käyttäjä_asiakas.jpg

 

Huomaathan, että mikäli haluat käyttäjän voivan itse kirjautua järjestelmään varauksia tehdäkseen, tilin pitää sisältää sähköpostiosoite, joka toimii käyttäjätunnuksena. Tällöin käyttäjälle on lisäksi mahdollista lähettää varaustietoviestejä hänen antamaan sähköpostiosoitteeseen. Puhelinnumero pitää löytyä, mikäli haluat lähettää käyttäjälle tekstiviestejä järjestelmästä.