peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Päällekkäisten tilien yhdistäminen / tietojen kopiointi

17-04-2018 07:36
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 209 Näytöt

Tilien yhdistäminen tulee kyseeseen aina, jos henkilöllä on kaksi päällekkäistä tiliä. Siirry asiakasrekisterissa tilille, jonka haluat deletoida. Paina roskakoria. Valitse kopioi ja kirjoita tilin nimi, jolle haluat liittää poistettavan tilin tiedot. Tämä toiminto lisää poistettavan tilin varaukset, prepaidit, sekä tekstiviesti- ja email-lokit uuteen kohteeseen.

 

kopioiminen.jpg