Minun alueeni
Apu

Prepaid-korttien käyttöönotto

24-04-2018 12:44 (Päivitetty 08-10-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1831 Näytöt

 

 

Lataa prepaid-kortit käyttöösi kohdasta Asetukset > App Store. Prepaid-korttien lisäksi tarvitset maksut-toiminnon, joka löytyy myös App Storesta. Kun olet ladannut sekä Maksut että Prepaid-ominaisuudet, prepaid- ja maksut-palkit ilmestyvät järjestelmän valikkoon. 

 

community_prepaid.png

Tämän jälkeen lisäät Prepaid-kohdasta aika ja/tai määrärajoitteisia prepaid-kortteja kuten 10x kortteja tai kuukausikortteja. Voit sen jälkeen myydä uusia prepaid-kortteja asiakasrekisteristä (Käyttäjät > Valitse käyttäjä > Prepaid-välilehti > Myy). 

Kun varaus on luotu kalenteriin, voi painaa asiakkaan nimeä > Varaukset > Myy prepaid-kortti.

prepaid_itkujooga.png

 

Esimerkkejä miten kortteja myydään:

 
Esimerkki 1 :

Tilanne, jossa siirrytään toisesta järjestelmästä käyttäjäksi ja asiakkaalla on ennestään 10 kortti, jossa jäljellä 6 kertaa.

Joko luodaan prepaid-kortti, jonka nimi on 10-kortti, mutta määrittelee käyntejä vain 6 tai sitten voit luoda 10-kortin ja varauksen maksun yhteydessä ottaa useamman maksun kerralla (max. 5 käyntiä voi yhden maksun aikana ottaa kerrallaan, mutta maksun voi tehdä uudestaan tallennuksen jälkeen).

 

Esimerkki 2:

Asiakkaalla on ennestään 10-kortti, jossa on käyntejä jäljellä kolme. Myyt DigitalBookerissa prepaid-kortin asiakkaan käyttäjätilille. Voit luoda asiakkaan puolesta varauksen hänen haluamalleen tunnille tai hän voi tehdä varauksen itse. Kun varaus on luotu, paina Maksut > Paina 10-kortti ja lisää maksu > Valitse 5 käyntiä > tallenna. Tee sama uudelleen ja valitse 3 käyntiä - Tallenna. Tällöin kortille jää 2 käyntiä, jolloin on vähennetty myös tulevan tunnin käynti.

 

community.jpg

 

 

KATSO MYÖS VERKKOMAKSUT >> 

Osanottajat,

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!