peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Prepaid-korttien käyttöönotto

24-04-2018 12:44 (Päivitetty 15-05-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 654 Näytöt

 

 

Lataa prepaid-kortit käyttöösi kohdasta Asetukset > App Store. Prepaid-korttien lisäksi tarvitset maksut-toiminnon. Kun olet ladannut sekä Maksut että Prepaid-ominaisuudet, prepaid- ja maksut-palkit ilmestyvät järjestelmän valikkoon. 

 

community_prepaid.png

Tämän jälkeen lisäät Prepaid-kohdasta aika ja/tai määrärajoitteisia prepaid kortteja kuten 10x kortteja tai kuukausikortteja. Voit sen jälkeen myydä uusia prepaid kortteja asiakasrekisteristä (Käyttäjät > Valitse käyttäjä > Prepaid-välilehti > Myy). 

Kun varaus on luotu kalenteriin, voi painaa asiakkaan nimeä > Varaukset > Myy prepaid-kortti.

prepaid_itkujooga.png

 

Esimerkkejä miten kortteja myydään:

 
Esimerkki 1 :

Tilanne, jossa siirretään toisesta järjestelmästä käyttäjäksi ja asiakkaalla on ennestään 10 kortti jossajäljellä 6 kertaa.

Joko luodaan prepaidkortti, jonka nimi on 10-kortti, mutta määrittelee käyntejä vain 6 tai sitten voit luoda 10-kortin ja varauksen maksun yhteydessä ottaa useamman maksun kerralla (max. 5 käyntiä voi yhden maksun aikana ottaa kerrallaan, mutta maksun voi tehdä uudestaan tallennuksen jälkeen).

 

Esimerkki 2:

Asiakkaalla on ennestään 10-kortti, jossa käyntejä jäljellä kolme. Myyt Digitalbookerissa prepaid kortin asiakkaan käyttätilille. Luot asiakkaan puolesta varauksen hänen haluamalleen tunnille tai hän varaa itse. Kun varaus on luotu, paina Maksut - Paina 10-kortti ja lisää maksu - Valitse 5 käyntiä - tallenna. Tee sama uudelleen ja valitse 3 käyntiä - Tallenna. Tällöin kortille jää 2 käyntiä, jolloin on vähennetty myös tulevan tunnin käynti.

 

community.jpg

 

 

KATSO MYÖS VERKKOMAKSUT >>