Minun alueeni
Apu

Tuntityyppien asetukset

27-07-2022 09:58 (Päivitetty 27-07-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1137 Näytöt

Tuntityyppejä ovat esimerkiksi joogatunti tai yleinen saunavuoro. Lähtökohtaisesti ne ovat siis sellaisia, johon varauksia voi tehdä useampi eri asiakas.

 

Tuntityyppien asetuksissa päästään vaikuttamaan esimerkiksi hintaan, tunnin resurssiin ja työntekijöihin. Alla käydään tuntityyppien asetukset läpi tarkemmin

 

Tiedot

Avaa
2022-06-16_14-46-31.png

- Nimi-kohdassa voidaan muuttaa palvelun nimeä eri kielivaihtoehdoille.
- Kategoria-valinnalla voidaan vaikuttaa siihen mihin kategoriaan palvelu kuuluu ja näin ollen palveluita voidaan asettaa eri varausnäkymiin.
- Kuvaus-kenttään voidaan kirjoittaa tarkempi kuvaus tunnin sisällöstä eri kielivalinnoilla. Kuvaus näkyy asiakkaalle varauksen teon yhteydessä tunnin kohdalla olevasta Info-painikkeesta.
- Väri kalenterissa-valinnalla voidaan määritellä tunnille yksilöity väri joka näkyy hallintapuolen kalenterissa.
- "Näkyvä hallintapuolen kalenterissa" määrittää sen voiko kyseisiä tunteja luoda varattavaksi. Mikäli tunti ei ole näkyvä hallintapuolen kalenterissa, niin silloin tuntia ei pysty luomaan varattavaksi.

 

Hinta

Avaa
2022-06-16_15-06-14.png

Jos useampi hinta on määritelty, järjestelmä valitsee aina oletuksena halvimman vaihtoehdon. Jos esimerkiksi oletushinta on 20 eur ja toimipisteelle Helsinki annetaan hinta 30 eur, hinta Helsingissä tulee olemaan 20 eur.

Poikkeuksena ovat priorisoidut hinnat. Jos priorisoituja hintoja on, niin niistä valitaan halvin vaihtoehto. Priorisoimalla yksittäisiä hintoja voit pakottaa kalliimpia hintoja, esimerkiksi jos haluat hetkellisesti nostaa hintoja pyhäksi.

Oletushinta on hinta, jolla ei ole lisäasetuksia. Hinnoille pystyy antamaan lisäasetukseksi tietyn päivämäärävälin tai kellonajan, toimipisteen sekä käyttäjäryhmän.

 

Resurssit

Avaa
2022-06-16_15-07-53.png

Resurssit-välilehdellä voidaan asettaa tunnille resurssi. Resurssi voi olla esimerkiksi huone tai jokin laite. Resurssia voidaan käyttää tilanteissa joissa useita tunteja pidetään samassa tilassa. Tällöin resurssi estää tunnin luomisen jo aiemmin luodun tunnin päälle, silloin kun tunneille on määritelty sama resurssi.

 

Työntekijät

Avaa
2022-06-16_15-11-42.png

Työntekijät-välilehdellä määritellään työntekijät jotka ohjaavat kyseistä tuntia.

 

Varaukset

Avaa
2022-06-16_15-14-05.png

Varaukset-välilehdellä nähdään kaikki tuntiin tehdyt varaukset. Halutessaan voi luoda myös näkymiä ja hakea erilaisilla hakuehdoilla varauksia. Oletuksena on näkymät Kaikki ja Seuraavan kk.
Lisää uusi-painikkeesta pääsee luomaan uuden näkymän haluamillasi hakuehdoilla.

 

Tunnit

Avaa
2022-06-16_15-15-18.png

Tunnit-välilehdellä näkee kaikki luodut tunnit. Halutessaan voi luoda myös näkymiä ja hakea erilaisilla hakuehdoilla tunteja. Oletuksena on näkymät Kaikki ja Seuraavan kk.
Lisää uusi-painikkeesta pääsee luomaan uuden näkymän haluamillasi hakuehdoilla.

 

 

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!