Minun alueeni
Apu

iCal synkronointi kalenterisovelluksen kanssa

23-05-2018 13:21 (Päivitetty 23-03-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1893 Näytöt

Jos halutaan synkronoida Digitalbookerin kalenteri Googlen kalenteriin onnistuu se seuraavalla tavalla.  Huom! Synkronointi on yhdensuuntainen DigitalBookerista Google kalenteriin.


Lataa ensin DigitalBookerista kohdasta App Store > iCalendar ilmainen sovellus, joka tuo ominaisuuden DigitalBookeriin.

 

Tämän jälkeen mennään valitsemaan työntekijä jonka kalenteri halutaan synkronoida, ja kopioidaan sieltä iCal-kalenterin osoite.

 

ical.png

 

Oletuksena ical linkki synkronisoi työntekijän kohdalla 90 päivää tulevaisuuteen ja 0 päivää menneisyydestä. Tätä aikaväliä voi muuttaa lisäämällä ical osoitteen perään esimerkiksi

 

?days_past=30&days_future=60

 

Jos kyseistä esimerkkiä käytetään niin silloin linkki näyttää viimeisen 30 päivän varaukset ja tulevat 60 päivää varaukset kalenterissa.

 

Toimipisteiden synkronointiväli on maksimissaan 30 päivää kun taas työntekijät ja resurssit ovat maksimissaan 90 päivää

 

Google kalenteri:

Avaa
Tämän jälkeen mennään selaimella omaan Google kalenteriin. Valitaan vasemmasta reunasta + merkkiä painamalla esiintulevasta valikosta URL-osoitteesta
ical2.jpg
Tämän jälkeen tulee esiin kenttä mihin kopioidaan aikaisemmin kopioitu iCal linkki ja painetaan "Lisää kalenteriin"

ical2.jpg

 

Outlook:

Avaa
iCal-kalenteri osoite voidaan synkronoida Outlookin työpöytäsovellukseen sekä selain versioon.

Työpöytäsovellukseen iCal osoitteen lisääminen tapahtuu joko yläreunassa näkyvästä "Lisää kalenteri" -painikkeesta tai klikkaamalla hiiren oikealla näppäimellä "muut kalenterit" kohta. Valitse kohteeksi "Internetistä" ja lisää avautuvaan ikkunaan Digitalbookerista saatu iCal osoite.

Näyttökuva 2021-11-03 184422(1).png

Selain versioon lisääminen tapahtuu "Lisää kalenteri" -painikkeesta > tilaa verkosta > lisää Digitalbookerista saatu iCal osoite.

Näyttökuva 2021-11-03 184546(1).png
Osanottajat,

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!