Minun alueeni
Apu

DigitalBooker käyttövinkit

Lajitteluperuste:
Jos yksikään asiakas ei ole ostanut kyseistä prepaid-korttia, onnistuu kortin poistaminen painamalla muokkaa prepaid-korttia ja tämän jälkeen "poista"-painiketta.   Jos prepaid-kortteja on jo myyty asiakkaille, onnistuu sen poistaminen seuraavasti: Poistaaksesi prepaid-kortin sinun pitää ensin poistaa varaukset, resurssit ja työntekijät jotka ovat liitoksissa tuntiin.       Jos asiakas on ostanut prepaid kortin ja varannut ajan sitä käyttäen, täytyy varaus poistaa myös kalenterista.         Kun olet poistanut prepaid-kortin takaa varaukset, työntekijät sekä resurssit, voit poistaa kortin nyt kokonaan.   Voit myös väliaikaisesti poistaa kortin asiakasnäkymästä ja palauttaa sen myöhemmin takaisin. Valitse prepaid-kortti ->ota muokkaus käyttöön -> klikkaa kohtiin "näkyvä" ja "ostettavissa verkossa" kohtiin EI.    
Näytä koko artikkeli
09-08-2018 10:43 (Päivitetty 25-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 837 Näytöt
Täyttökuviota ja Täyttöaikoja käytetään kun halutaan määrittää mitä aikoja asiakkaille tarjotaan varattavaksi kun asiakkaat tekevät aikavarauksia suoraan resurssille.        Esimerkiksi "60,30" tarkoittaa että kellonajat joihin "Täyttökuvio" ei ole vaikuttanut (tai jos täyttökuvio on jätetty tyhjäksi) täytetään ensisijaisesti 60 minuutin ajoilla ja kun niitä ei enää mahdu niin 30 minuutin ajoilla.  Jos resurssi on varattavissa aina esim. 60 min kerrallaan, ei näihin kohtiin tarvitse laittaa mitään.   Jos teillä on tarve myydä eripituisia aikoja resursseille eri kellonaikoina (esim klo 8-12 on varattavissa vain 30 min aikoja ja klo 12-16 60 min aikoja) tulee tämä tehdä "täyttökuvioon" seuraavasti:         Yläpuolella näkyy esimerkki miten resurssit ovat varattavissa asiakasnäkymässä kun muutokset on tehty.     Muista myös laittaa yrityksesi toimipisteisiin oikeat aukioloajat, jotta asiakasnäkymä näyttää oikealta.  
Näytä koko artikkeli
29-08-2018 12:27 (Päivitetty 25-11-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1074 Näytöt
Epäaktiivisia käyttäjiä saa poistettua seuraavasti:   Mene kohtaan Käyttäjät, ja klikkaa vasemmalta alakulmasta rattaan kuvaa.    Valitse tästä aukeavasta valikosta alin, "Poista passiiiviset käyttäjät". Tämän jälkeen saat valittua haluatko poistaa käyttäjät, jotka ovat olleet passiivisia 1,2 vai 3 vuotta.      Ennen  käyttäjien poistamista, voit vielä estää yksittäisten käyttäjien poiston valitsemalla ne listasta. Kun olet tehnyt tarvittavat muutokset listaan, vahvista käyttäjien poisto klikkaamalla "Poista" .
Näytä koko artikkeli
12-10-2020 10:06 (Päivitetty 12-10-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 747 Näytöt
Kurssia muokkaamalla saat sen näkyviin DigitalBookerissa.
Näytä koko artikkeli
19-04-2018 11:43 (Päivitetty 02-09-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 755 Näytöt
Toimipisteiden avulla asiakkaasi voi varata DigitalBookerin kautta ajan mistä tahansa toimipisteestäsi. Katso ohjevideo toimipisteen luomisesta
Näytä koko artikkeli
27-05-2020 11:39
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 899 Näytöt
Voit lisätä/poistaa käyttäjäryhmistä käyttäjiä linkkaamalla tietyn älyryhmän tavalliseen ryhmään.
Näytä koko artikkeli
15-08-2018 11:05 (Päivitetty 02-09-2019)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1078 Näytöt
Näin lisäät linkin tietosuojaselosteeseen.
Näytä koko artikkeli
04-07-2019 08:18 (Päivitetty 02-09-2019)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1740 Näytöt
DigitalBookerista löytyy iCal -lisäominaisuus, jonka avulla saat omaan iPhone kalenteriisi DigitalBookerissa olevat varaukset. Tämä synkronointi toimii vain yhteen suuntaan eli voit ainoastaan noutaa DigitalBooker järjestelmässäsi olevat varaustiedot omaan kalenteriisi. Jos haluat noutaa varaustietoja Googlen kalenteriin, niin löydät ohjeet täältä.   Oletuksena iCal-linkki synkronisoi työntekijän kohdalla 90 päivää tulevaisuuteen ja 0 päivää menneisyydestä.    Tarkista ensiksi että iCalendar -lisäosa on aktivoitu DigitalBookerin AppStoresta.   1. Aloita kopioimalla WebCal -linkki talteen. Jos haluat kaikki toimipisteesi varaustiedot näkyviin iPhonen kalenteriisi, niin siirry Hallinta -> Toimipisteet ja kopioi toimipisteen tiedoista oikea iCal -linkki. Jos haluat omat varaustiedot näkyviin iPhonen kalenteriisi, niin siirry Hallinta -> Työntekijät ja kopioi omasta työntekijäprofiilista iCal -linkki.   2. Valitse iPhonesta Asetukset ja sieltä edelleen Salasanat ja tilit   3. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisää tili   4. Valitse tilivaihtoehdoista Muu   5. Valitse seuraavasta näkymästä Lisää tilattu kalenteri   6. Liitä iCal linkki Palvelin kenttään ja siirry Seuraava painikkeella eteenpäin   7. Nyt iPhonen kalenterista löytyy DigitalBooker varaustiedot. 
Näytä koko artikkeli
19-08-2019 14:48 (Päivitetty 19-08-2019)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1060 Näytöt
Visma Connect tarjoaa vahvaa tietoturvaa muun muassa vahvistamalla salasanakäytäntöä, sekä mahdollistaa kaksivaiheisen tunnistautumisen tekstiviestiä, Google Authenticator-sovellusta tai suojausavainta käyttäen.   Samaa Visma Connect-tunnusta käyttäen voi kirjautua eri Visma-tuotteisiin, esimerkiksi Visma Communityyn.    Kirjautuminen Digitalbookeriin käyttäen Visma Connectia tapahtuu samasta paikasta kuin normaali sisäänkirjautuminen.   Valitsemalla "Kirjaudu Visma Connectin kautta" avautuu kirjautumissivu Valitse "Kirjaudu Visma Connectin kautta" Kirjaudu sisään tai valitse "Luo tili" Jos sinulla ei ole Visma Connect-tunnusta, voit luoda tunnuksen käyttäen samaa sähköpostiosoitetta, mitä käytät Digitalbookeriin kirjautuessa. Uuden tilin luonti Visma Connectiin. Huomioi, että käytät samaa sähköpostiosoitetta kuin Digitalbookeriin kirjautumisessa. Kun tunnus on luotu, saat sähköpostiisi ilmoituksen tilin aktivoinnista. Aktivoinnin jälkeen voit kirjautua Digitalbooker järjestelmään.   Visma Connect-tilin tietoja voit hallita osoitteesta https://accountsettings.connect.visma.com/ kirjautumalla Visma Connect-tunnuksilla.    Voit ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen valitsemalla "Ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön" ja seuraamalla toimintoa.  Kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotto valinnalla "Ota kaksiviaheinen vahvitus käyttöön"    
Näytä koko artikkeli
06-05-2019 08:30
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1516 Näytöt
Yli 30 päivää tilapäisellä tilillä tehdyt varaukset anonymisoituvat automaattisesti. Varaustiedot, palvelutiedot ym. jäävät talteen, mutta asiakkaan henkilötiedot katoavat.   Esimerkiksi kalenterissa lukee hiustenleikkaus, mutta Maija Virtanen on nyt Anonymous Anonymous.       Tämä johtuu toukokuussa 2018 voimaan tulleesta tietosuojalaista (GDPR).    Kun tiedot ovat anonymisoitu, niitä EI ole enää mahdollista saada takaisin.   Asiakkaat, jotka ovat tehneet varauksen tilillä ja rekisteröityneet ajanvarausjärjetelmään, voidaan myös anonymisoida tarvittaessa Digital Bookerin admin-käyttäjän tilillä.
Näytä koko artikkeli
10-09-2018 11:09
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1211 Näytöt
Uusien asiakkaiden tuominen MailChimpiin.
Näytä koko artikkeli
30-05-2018 07:50 (Päivitetty 30-05-2018)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1034 Näytöt
Veloitus kortilta tehdään manuaalisesti.
Näytä koko artikkeli
24-04-2018 12:38 (Päivitetty 04-05-2018)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 923 Näytöt
Tarkista toimipisteen aukioloaikojen voimassaolo.
Näytä koko artikkeli
26-04-2018 12:20
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 708 Näytöt
Aseta "Näkyvä asiakkaille" EI. 
Näytä koko artikkeli
26-04-2018 11:13
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 827 Näytöt
Aikoja ilmestyy varattavaksi vasta kun olet syöttänyt työntekijöille työajat.
Näytä koko artikkeli
26-04-2018 10:02
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 734 Näytöt
Saako asiakas, jolla on käyttäjätili, tiedon hallintapuolelta tehdyistä varauksista, jos ne on tehty hänelle ilman spostiosoitetta? Asiakas näkee omalla tilillään vain kaikki sellaiset varaukset, jotka linkitetään hänen käyttäjätiliinsä, joka sisältää hänen sähköpostiosoitteensa. Edelleen hän saa tiedon sähköpostitse/tekstiviestitse*, mikäli kyseinen viestimuoto on aktivoitu kohdassa > Hallinta > Viestitys ja asiakas on itse hyväksynyt sähköpostien vastaanoton. (* Tekstiviestien vastaanotto edellyttää, että olet ottanut tekstiviestit käyttöön järjestelmässäsi kohdassa > Hallinta > Viestitys.)
Näytä koko artikkeli
25-04-2018 14:50
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 711 Näytöt
Maksuissa lukee "Muut maksutavat", mitä tämä tarkoittaa?
Näytä koko artikkeli
19-04-2018 12:26
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 866 Näytöt
Hallintajärjestelmän käyttäjä voi luoda varauksen kurssille koska tahansa, myös deadlinen jo umpeuduttua.
Näytä koko artikkeli
19-04-2018 11:57
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 715 Näytöt
Kurssin ajankohta elää sitä mukaa kun linkität siihen uusia tunteja.
Näytä koko artikkeli
19-04-2018 11:07
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 689 Näytöt
Löydät kaikki ohjevideomme YouTube-kanavaltamme. Lisäämme sinne säännöllisesti uusia videoita ja päivitämme vanhoja.
Näytä koko artikkeli
17-04-2018 08:06 (Päivitetty 17-04-2018)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 666 Näytöt