Mine områder
Hjelp
Marianne Nilsen2
CHAMPION ***

Overtid røde dager på dagtid

av Marianne Nilsen2

Trenger noen råd, hva gjøres ute blant dere som har ansatte som jobber på røde dager som Skjærtorsdag, langfredag osv. i forhold til overtid på dagtid. Nå ligger jo disse dagene i fastlønnen og hvis man da skriver 100 % overtid på disse dagene så får man vel strengt tatt 3 ganger timelønn for disse dagene, ser at Visma ikke tar høyde for dette, hva gjøres av dere andre og er det da riktig at vi skal trekke ut 7,5 time. Vi jobber mandag til fredag og jobber ikke skift.

Er det noen tips for om det kan brukes andre føringer? velger man overtidstillegg så blir det jo generert avsp. og det blir jo heller ikke riktig.

4 SVAR 4
Godkjent løsning
anitafossa
CONTRIBUTOR ***

av anitafossa

Vi betaler også ut 100% overtid på slike dager, uten å trekke for 7,5t lønn. 
De vanlige 7,5 timene de egentlig skulle jobbet om torsdag/fredagen var arbeidsdag har de jo betalt fri for. Så disse får de uansett. Om vi kun skulle betalt ut 100% overtidstillegg så blir det jo kun timer x timelønn ekstra, og det er ikke noen som ville vært interessert i å stille. 
Så de får 100% overtid + vanlig lønn. Samme gjelder for timelønnede her, de får betalt 7,5 time ordinær/helligdagsfri som de uansett skulle hatt, og 100% overtidsbetaling for å være på jobb en fri dag 🙂

Godkjent løsning
Lena Farstad
CONTRIBUTOR **

av Lena Farstad

Vi betaler ut 100% overtidstillegg for de som har fastlønn, dersom de har jobbet på røde dager

Godkjent løsning
Marianne Tørring
CONTRIBUTOR *

av Marianne Tørring

Vi betaler ut 100% overtid på disse dagene, uten å trekke lønn for 7,5 t.

Godkjent løsning
Marianne Nilsen2
CHAMPION ***

Men, blir det riktig da? da får man jo 3 ganger lønn hvis det er arbeidet i normal tid, den er jo allerede betalt i mnd. lønnen???

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"