Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
CONTRIBUTOR *

Papirløst regnskap

Jeg har Mamut Enterprise E3 og fører alt selv. Etter at jeg aktiviserte autoinvoice så hadde jeg håpet at jeg skulle kunne starte med å få alt inn elektronisk. Det er ikke så enkelt som jeg trodde. Masse terskler her. Denne scannemuligheten som det står skrevet om finner jeg ikke ut av. Har sett på de linkene jeg får tilsendt, men de gir ikke svar nok. Nå har jeg samtidig forsøkt å få aktivisert kidnummer, og der stopper det også opp. Mamut har ikke en veldig bra ordning der heller når jeg ikke har et skybasert program. Banken sier en ting, Mamut en annen og Nets en tredje.

Hva er best å bruke for å få dette til? Skal jeg pørve med filoverføringer mot banken frem og tilbake, eller skal jeg bytte til et annet rengskapsprogram?

1 SVAR 1

Sv: Papirløst regnskap

Hei Kristin!

 

Det beste er nok å ta en prat med referansepersonen din hos oss. Du har flere muligheter, du kan vurdere å se på noe nettbasert, men samtidig har vi mange dyktige konsulenter på Mamut One som håndterer oppdrag akkurat som dette hver dag og kan helt sikkert hjelpe deg i mål på både Autoinvoice, KID og andre områder man kan bli papirløs på.

 

Jeg har ikke klart å finne deg i kundeoversikten her, så da foreslår jeg at du kontakter din referanseperson. Har du ikke kontaktinformasjonen til vedkommende send meg en melding med din kontaktinfo/kundenummer så skal vi få rett person til å ta en prat med deg. Vi vil gjerne hjelpe deg videre!

 

Ha en riktig fin dag.

 

Vennlig Hilsen
Henrik Horn
Product Manager - Visma Mamut AS