avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Trond Haukelid
PARTNER

Autopay Nordea

av Trond Haukelid

Hei

Vi har etablert en autopay avtalt med Norda (ikke nets) er det mulig at kunde i sin nettbank kan se de enkelte betalinger.  Hvordan skal dette i så fall registreres?

3 SVAR 3
Tor Tennvassås
PARTNER

av Tor Tennvassås

Dere bør ikke har remitteringsavtale med Nets når dere har konti hos Nordea. Direkte med Nordea har mange fordeler. Blant annet får du bedre og mer presise avviksmeldinger ved feil og mulighet til å remittere i valuta.

Tone Østerud1
CONTRIBUTOR **

av Tone Østerud1

Vil det si at pr nå så er det ikke noe fordel/forskjell på å ha autopay avtale via Nets eller Nordea? Eller er det anbetalt å ha remiitering direkte med Nordea i stedet for gjennom Nets?

av Einar Fjørtoft

Nordea tilbys dessverre ingen nettbank integrasjon i sin løsning mot AutoPay.  Nordea lovet opprinnelig å få dette på plass allerede i 2010, men har i senere tid kommet tilbake og sagt at det ikke blir løst før det nye betalingsformatet ISO10022 (SEPA) blir innført i slutten av 2016.  

Når det kommer på plass, må dere aktivere "Nye AutoPay" og bruke "Nye AutoPay" ved utbetaling mot Nordea for å kunne se betalingene i nettbank før de er betalt.  "Nye AutoPay" er nå i pilot for Visma Business og vil bli klar offisielt releaset i 2016.  Det er ennå uklart når i 2016 Nordea blir klar for å ta imot betalinger fra "Nye AutoPay".

"Nye AutoPay" vil leve godt sammen med dagens AutoPay - også på en og samme klient.  Du bestemmer derfor selv når du vil gå over til å bruke "Nye AutoPay".

"Nye AutoPay" vil derfor gradvis ta over for dagens AutoPay med en endelig frist for overgang på det tidspunktet bankene ikke lenger supporterer de gamle bankformatene som benyttes i dag.  Foreløpig er denne datoen satt til 31.12.2018.