avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Gina Marie Jacobsen
CONTRIBUTOR **

Bunt oppdateres ikke pga mangler "beløp i valuta"

av Gina Marie Jacobsen

Vi har autopay på flere kunder, men på den ene kunden så vil ikke buntene oppdateres fordi "beløp i valuta" mangler på hver bilagslinje. Så da sletter jeg valutanr 47 eller legger inn beløp i valuta, og så får jeg lov til å oppdatere buntene. Har leita i bedriftsparametre osv etter en forklaring på hvorfor dette skjer, men har foreløpig ikke funnet årsaken. På andre kunder kommer både valutanr og beløp i valuta av seg selv på hver linje og buntene oppdateres fortløpende automatisk. Noen som vet?

3 SVAR 3

av Joselyn Knevelsrud

Hvis det ikke er huket av for "Ikke oppdater valutabeløp".  og den likevel ikke oppdaterer bunt pga manglende beløp i valutta. Hva kan vi gøre da?

nilsnaess
PARTNER

av nilsnaess

Hei!

 

Har samme problem nå, og heller ikke noen hake i "Ikke oppdater valutabeløp". Fant dere ut av dette?

mvh Nils Næss
Godkjent løsning
Einar Fjørtoft
VISMA

av Einar Fjørtoft

Den sannsynlige årsaken til at slik kan skje er at det er satt parameter på bilagsartene (f.eks. bilagsart 1, 11,12,21 og 22) som gjør at beløp i valuta ikke fylles ut.

Gå derfor inn på alle aktuelle bilagsarter på denne klienten og dobbeltklikk på feltet "Bilagsartbehandling".  Mest sannsynlig er det der haket for for "Ikke oppdater valutabeløp".