Mine områder
Hjelp
Henning Grindstuen
CHAMPION *

Betalinger til selvstendig næringsdrivende

av Henning Grindstuen

Finnes det en veiledning for hvordan man setter opp og innrapporterer betalinger til selvstendig næringsdrivende fra Visma Business?

4 SVAR 4

av Mina Røisland1

Hei Wilfred!

Du kan aktivere Autoreport på denne siden: https://community.visma.com/no/software/produkter/Visma-Business/Artikler/Viktig-informasjon-til-alle-Visma-Business-kunder/. Her fyller du ut skjema på høyre side. 

 

Mina Røisland/

Visma Software

Wilfred Karlsen
CONTRIBUTOR *

av Wilfred Karlsen

Hei Einar!

Hvor aktiverer man Autoreport?

Mvh Wilfred

av Einar Fjørtoft

Frem til lanseringen av Autoreport i Visma Business høsten 2016 var det kun mulig å registrere disse tallene lmanuelt i Altinn.

Ved å aktivere Autoreport på aktuelle Visma Business klienter og helst være på versjon 11.10 kan du rapportere dette automatisk.

Har du ikke den muligheten, benytter du i stedet resultatet som vises i det skjermbildet som er laget for dette formålet og registrerer det manuelt inn i Altinn.  
I de fleste tilfeller er det ikke så mange leverandører som havner i gruppen "Selvstendige næringsdrivende uten fast foretningsadresse".

I release notes for Visma Business Regnskapsbyrå har vi dokumentert dette under versjon 10.11 med en liten korrigering i versjon 10.12.  Tar du utgangspunkt i release notes for Byrå 11.10.0, så finner du selve dokumentasjonen under versjon 10.11 på side 81 og endringen gjort i versjon 10.12 på side 65.   

Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei, artister fakturer uten mva. I den rutinen dere har laget så blir mva trukket ut uansett og da blir det rapportert inn ett for lite beløp. Har dere noen måte å løse dette på?

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"