avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Highlighted

Endring av navn på kontorgruppe

Hei!

Er det noen som vet hvordan vi kan endre navn på kontogrupper?

2 SVAR 2
Highlighted

Re: Endring av navn på kontorgruppe

Først må du opprette en ny kontogruppe som knyttes opp i riktig aggregerte kontogruppe. Dette gjøres i tabellen Kontogruppe.

Deretter bruker du den nyopprettede kontogruppen på de konti du ønsker.

For at kontogruppen skal gi mening, må i tillegg resultat- eller balanserapportdefinisjonen tilpasses slik at du får vist konti i kontogruppen og en tilhørende sumlinje for kontogruppen.

 

Men spørsmålet er kanskje om du trenger en helt NY kontogruppe? Det vil være aktuelt kun om du trenger en ytterligere oppdeling som de eksisterende kontogruppene ikke kan dekke. Navnet på kontogruppene har strengt tatt ikke noe å si. De eneste stedene du ser kontogruppenavnet er i kontoplanen og i resultat- eller balanserapportdefinisjonen. På utskrift er det ikke selve kontogruppenavnet som brukes, men den ledeteksten som er angitt i resultat- eller balanserapportdefinisjonen.

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Re: Endring av navn på kontorgruppe

jeg prøver å bygge opp ett eget hierarki her. Får lagt inn Kto gruppe, men når jeg skal legge inn aggr. kontogruppe så får jeg beskjed "slettet av en annen prosess"? P.s. har allerede lagt inn som kto gruppe den jeg ønsker benyttet som aggr. kontogruppe.