avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Highlighted

Samme vedlegg i mange utgående fakturaer

Dersom man fakturerer under Logistikk – Salgsordre – Enkel fakturering  og vil ha med vedlegg kan man jo bruke Legg til vedlegg-knappen.

Dersom man vil ha med samme vedlegg i mange ordrer / fakturaer – finnes det da en enkel måte å gjøre dette på, f.eks ved å åpne ordrevedlegg-tabellen og kopiere vedleggs-info fra en ordre til de andre ordrene – sånn at man slipper å måtte gå inn på hver enkelt ordre og laste inn vedlegget? Dette ser ut til å fungere bortsett fra filnavn-feltet, som er et låst felt og ikke lar seg kopiere (lime inn). Dermed stopppes muligheten for å gjøre det på denne måten. Er det mulig å få låst opp dette feltet slik at dette kan være en måte å gjøre det på?  Hvis det ikke er mulig - hvorfor er det ikke det?

Hilsen Svein

1 SVAR 1
Highlighted

Re: Samme vedlegg i mange utgående fakturaer

Det er ikke uten videre mulig å få til det du ønsker. At klipp og lim ikke fungerer er fordi hele vedlegget (for eksempel hele pdf-dokumentet) ligger i dette feltet. Dette til forskjell fra for eksempel referanser til memo-filer og skannede dokumenter - her er det ikke selve dokumentet som ligger i feltet, kun en peker til det aktuelle dokumentet som ligger på harddisk.

Men: Det er mulig å få til dette med litt teknisk tilrettelegging. Ta kontakt med partneren din så får du sikkert bistand til dette.

Lykke til!