Mine områder
Hjelp
Anne Seljord
CONTRIBUTOR ***

Skjule kunder/leverandører som ikke er i bruk

av Anne Seljord

Er det en funksjon i Visma Business som gjør at en kan skjule "gamle" kunder/leverandører under aktørtabellen? Det kan være en del gamle kunder som en aldri skal bruke flere ganger. Hadde vært kjekt å slippe å få opp disse hver gang en slår opp hele kundelista. Kan jo ikke slettes pga historikken.

3 SVAR 3
Mette Helene Solø1
CHAMPION **

av Mette Helene Solø1

Det vi har gjort, er å bruke et av opplysningsfeltene, hvor vi legger inn årstallet for siste bevegelse på kunde- og leverandørreskontroen. For så å sortere synkende på årstallet i opplysningsfeltet og stigende alfabetisk på firmanavnet. Da får man en liste med de kundene og leverandørene man bruker ofte øverst, og slipper å bla igjennom  hele listene.

 

I tillegg har vi brukt ennå et opplysningsfelt til konkurser, sletting av firma osv.

 

Marta Kvikne
CONTRIBUTOR ***

av Marta Kvikne

Hei

Viss du har en ledig kolonne som f.eks Adresselinje 4, kan du merke de du ikke vil vise med "ikke i bruk".

Så kan du i søking angi at du ikke skal vise aktører som har "ikke i bruk" i Adresselinje 4. Lagrer du dette utvalget ved hjelp av Visma Design vil utvalget bli lagret for senere søk.

Vi bruker denne metoden på produkt som er utgått.

Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei!

Har dere noe tips om hvordan en kan hente ut et utvalg gamle kunder som ikke har vært i bruk , feks siden 2012 ? Finnes det noe metode slik at man etterpå kan gå inn å sette de "ikke aktiv" ?

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"