avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Mona Johansen1
CONTRIBUTOR **

Tolldeklarasjon - omberegning - feil

av Mona Johansen1

På noen deklarasjonsoversikter kommer det med tolldeklarasjoner som ikke tilhører vår kunde, f.eks. fordi deklaranten har brukt feil org.nr ved deklarering. Disse søker vi omberegning på.

 

Jeg lurer på hva andre gjør ved bokføring av deklarasjonsoversikten;

i regnearket/bokføringen - tar dere med den innførselen som er feil og heller korrigerer senere når omberegning er godkjent?

 

Eller utelater dere den som er feil fra total sum i regneark/sum for bokføring og heller følger med at omberegning blir godkjent?

1 SVAR 1
Sølvi Nielsen
CONTRIBUTOR **

av Sølvi Nielsen

Hei

Dersom det ved en feil er tolldeklarert varer på vårt organisasjonsnummer, ber vi om omberegning. Vi registrerer / bokfører ikke denne tolldeklarasjon. Vi har den arkivert, sammen med epost til speditør / transportfirma for å se at den motregnes på senere "Deklarasjonsoversikt" - ber også om å få tilsendt kopi av omberegnet tolldeklarasjon. Ser at det kan være en fordel å evt bokføre en "feil tolldeklarasjon" dersom omberegning kommer i annen avgiftsperiode, siden det blir avvik i Skattemelding sammenlignet med Dekalrasjonsoversikt fra Tolldirektoratet ( De feil vi har hatt har vært i samme avgiftsperiode, og utgjør ikke mange deklarasjoner).