Mine områder
Hjelp
Trine Amundsen
CONTRIBUTOR **

Marg blir borte, på fakturaer sendt fra "Finland"

av Trine Amundsen

Hei. Kunder som får faktura tilsendt i posten (uten mobilnr eller som selv ønsker det) har litt problemer med å lese selve fakturaen. På arket som kommer i posten, fra Visma (Finland?) er venstremargen nesten borte, i hvert fall ganske uleselig... kundene ser ikke hele teksten vi har skrevet, og det er litt dumt. Mulig dette er noe med en printer borti der, men sånn kan det ikke være... Kunden ringer så hit og vil ha en fakturakopi i posten...

1 SVAR 1
Godkjent løsning
Anne Haagensen
VISMA

av Anne Haagensen

Hei Trine!

Når en faktura sendes til print fra AutoInvoice sendes den videre til Nets. Nets printer fakturaen etter deres tekniske spesifikasjoner som vi må forholde oss til. Det er altså ikke AutoInvoice som printer fakturaen. AutoInvoice sin fakturamal er bygd opp etter disse spesifikasjoner og skal alltid fungere.

Men, de fleste av våre kunder sender sin egen fakturamal og har da aktivert "Bruke egen PDF for printtjeneste". Da sendes denne til Nets for å skrives ut og sendes til din kunde.

Når din faktura blir kuttet slik må det justeres litt på blanketten.  Ta kontakt med support på mailadresse contractingsupport@visma.no så hjelper de deg med dette.

Ha en god dag:)

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"