Mine områder
Hjelp
Anonymous
Ikke relevant

Embedded pdf filer vises ikke i mottatte e-fakturaer

av Anonymous

Noen andre som har problemer med visning av embedded pdf filer ved mottak av e-fakturaer i Visma Dokumentsenter?

5 SVAR 5
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei, vi ser at du ikke har mottatt respons på din henvendelse.

Du beskriver ikke hva slags problemer du har med visningen av pdf filer ved mottak i Visma Document Center. Er problemet at ingen fakturaer kommer inn? Gjelder det alle fakturaene dere mottar fra kunder? Hvilken versjon er installert? Det er flere muligheter for feilkilder, vil derfor anbefale at du tar kontakt med din forhandler, hvis du fortsatt har problemer. 

 

Henning Grindstuen
CHAMPION *

av Henning Grindstuen

Dette er fortsatt en utfordring. Vi har en utfordring der vi trenger å få speilet EHF-fakturaer fra et annet system på mange kunder, men VDC takler ikke embedded pdf. Andre systemer takler det, f.eks. Uni Micro. Dette må løses - hvis ikke må vi bytte system.

av Svein Holanger

Hei

Visma Document Center (VDC) støtter selvfølgelig embedded PDF fra fakturaer som er kommet inn via Visma AutoInvoice. De er slik de aller fleste mottar elektroniske fakturaer i VDC. Hvis du ønsker å importerer EHF-filer f.eks via AutoImport eller ved å manuelt importere dem inn i VDC, så leses ikke de embeddede PDF'ene. Ved bruk av AutoImport, må vedleggene legges inn med riktig navn som egne filer, da vil de bli lest inn i systemet.

Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei,

 

Vi har samme utfordringer på en kunde. De bruker Compello for utsending da de har en riktig så god avtale hva gjelder pris (store kvantum).

 

Men når det gjelder mottak får de kun XML filene og ingen visning. vi skal importere de og bruke Approval + Autopay så vi vil gjerne få til dette.

 

Fungerer det i versjon 13.10?

av Svein Holanger

Det er ingen endring på dette i 13.10. VDC konverterer ikke embeddede vedlegge i XML-filen til PDF-visning/vedlegg ved bruk av AutoImport. Får å få til det via AutoImport, må vedlegget først trekkes ut av XML-filen og legges med riktig navn sammen med XML-filen i  Import-mappen. Visma har ikke en løsning som trekker ut de enbeddede PDF-ene, men kanskje andre har det.

Hvis man har god pris på store volum, så sjekk med din Visma-partner og Visma kan komme med en pris som gjør at dere vil gå over til AutoInvoice. Da vil problemet bli løst.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"