Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Highlighted

Korrigering av "Fordel fri bil"

Hei!

Vi har noen som fikk en ny firmabil før sommeren. Informasjon om listepris og modell m.m har ikke kommet før nå. Hvordan "tilbake fører" jeg den nye bilen, slik at det blir riktig skattetrekk fra den måneden den nye bilen trådde i kraft?

Må jeg da korrigere "frodel fri bil" skatte beløpet, men negativ tegn?

3 SVAR 3

Re: Korrigering av "Fordel fri bil"

Hei,

dersom det kun er tilleggsinformasjonen som mangler kan du legge til den i etterkant. Det gjør du i tabellen "Godkjent lønn". I brukertipset til Visma skriver de dette: 

  • Du kan også legge inn tilleggsinformasjonen etter at lønnen er godkjent, i bildet "Forespørsel / Godkjent lønn". Bilreg.nummeret skal ligge i kolonnen "Diverse T3" og listeprisen skal ligge i kolonnen "Beløp T2". 

https://community.visma.com/no/software/produkter/visma-lonn/Brukertips/Lonnsregistrering---Lonnslipp/Korrigering-av-Firmabil-/

CONTRIBUTOR *

Re: Korrigering av "Fordel fri bil"

Hei,

 

jeg har lagt inn kode 250 for fri bil 2017, men det går ikke an å skrive noe i t2, t3 ,årstall. ingen reaksjon når jeg prøver å skrive inn.

 

Re: Korrigering av "Fordel fri bil"

Hei,

Dessverre ser det ikke ut til at det er noen andre medlemmer i Community som vet svaret på spørsmålet ditt. Hvis noen av dere som er medlem her i Community vet svaret så må dere mer enn gjerne hjelpe hverandre og legge inn svar.
Vi ønsker selvfølgelig at du skal finne ut av utfordringen din. Skulle du ønske support må du gjerne ta kontakt med din forhandler eller oss på Visma Support.

Savner du kontaktinformasjon til din forhandler, ta kontakt på kundesenteret@visma.no.

Med vennlig hilsen,
Ferdane / Support Lønn & HR