Mine områder
Hjelp
Anonymous
Ikke relevant

Manglend einformasjon på lønnsslipper

av Anonymous

All informasjon/tekst på lønnsslipp ifm kjøregodtgjørelse forsvinner når grensen er nådd 10.000 km og vi får mange henvendelser/klager fra idrettsutøvere som ikke finner ut hva de har mottatt. Hva kan gjøres for å løse dette problemet?

 

3 SVAR 3

av Helga Marie Auran

En kunde har forsøkt å kommentere dette innlegget med:

Lønnart 500 Kilometer < 10.000 km er forbundet med lønnart 501 < 10.000. Spesifikasjon/tekst registrert på lønnart 500 endres til "Kilometer over 10000".

For å unngå misforståelser i hvordan man kommenterer i forumet har vi nå forbedret designet og håper dette vil gjøre at alle lett får lagt opp sine kommentarer. Har du tilbakemeldinger i forhold til Visma Community vil vi veldig gjerne ha de her.


Kind regards,
Helga
Give a 'like' if you found this useful or/& 'accept the solution ' if it was the answer to your question. This helps others in the Community! 🙂
Tone Olsen
CONTRIBUTOR ***

av Tone Olsen

Tenker kanskje at lønnsarten for bilgodtgjørelse er koblet mot en ny lønnsart når de passerer 10.000 km. Og den lønnsarten som den er koblet mot har muligens ikke huke for Vis på Lønnsslipp.

av Cathrine Vallestrand

Hei!

Vi er litt usikre på hva du mener med at informasjon forsvinner på lønnsslippen. Kunne du forklart dette litt nærmere, eller eventuelt også lagt ved et bilde? For å legge ved bilde, trykk "Bla gjennom.." og "Last opp".

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"