avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Kristin Smedsrud1
CONTRIBUTOR **

Bytte av netthandelplattform og håndtering av http/404 koder

av Kristin Smedsrud1

Hei

Jeg planlegger å gå over fra Visma Webshop + til annen e-handelsløsning. Er koblet opp mot Visma e-accounting og ny plattform vil også bli det. Spørsmålet er hvordan håndteres alle sider som vil få

HTTP Error 404 Side ikke funnet, etter overgangen?

I en del løsninger kan man manuelt gå inn og route siden over til ny adresse, emn kan ikke se at det er mulig i Visma Webshop. Kan fort bli "en stor gravlund" men mange sider som ikke routes videre etter bytte av plattform.

 

4 SVAR 4
BIL STYLING AS
CONTRIBUTOR **

av BIL STYLING AS

Hei, Hvilken løsning skal dere flytte netbutikken. Jeg vurderer også flytte nettbutikken. Takk for svar.

Kristin Smedsrud1
CONTRIBUTOR **

av Kristin Smedsrud1

Hei

 

Beklager sent svar. Vi flytter over til WooCommerce og Wordpress.org.

Bygger det meste selv. Mye er tilrettelagt med ferdige maler og et vell av muligheter. En del viktig å passe på ved valg av tema osv. WooCommerce/ Wordpress er ranket høyt hos Google analytics siden det er en stor og verdensomspennende løsning.

Visma har partnere for integrasjon mot eAccounting. Viktig å velge rett leverandør på Domenehotell og du ikke vil håndtere alt selv. Noen er gode på teste og rette feil med plug-ins og tilbyr lagring. Det kan være en fordel å få hjelp til.

Om du ønsker å vite mer eller annen hjelp tiul hvordan du arbeider deg fremover, ta gjerne kontakt.

BIL STYLING AS
CONTRIBUTOR **

av BIL STYLING AS

hei,

Takk for svar. Setter pris på det. Hvilket firma dere har avtalt for WooCommerse?

 

 

av Christina Mathisen

Hei

 

Dersom du bytter Webshop løsning så kan du slette de eksterne domene dine som du har lagt inn på Webshopen du bruker i dag. Du kan da enten ved hjelpe fra din domeneleverandør, eller om du kan håndtere dette selv hos domeneleverandøren din å rute domene inn på den nye siden din. Det vil si at da vil kunder som søker på ditt domene komme inn på den nye siden istden for den gamle.

 

Dersom du bytter løsning før avtalen løper ut på den gamle hos oss så vil siden fortsatt også ligge synlig på nett. Da kan du i overgangen skjule de fleste sidene, og legge inn tekst på forsiden at siden er flyttet.

 

Mvh Christina, eAccounting og Webshop support