avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Integrer Visma Webshop med ditt økonomiprogram

(updated by Lars-Gro ‎04-09-2018 21:46 )

Hei,

 

vi følte oss rundlurt etter å ha brukt masse tid på å gå over til webshop+ for nettopp å få ordrer rett inn i eaccounting. Målet var jo utelukkende å spare tid og ressurser på ikke å måtte punche alle ordrer manuellt(vi bruker e-conomic i danmark med akkurat samme webshop+ og der velger man om man vil ha bestillingene inn som ordre eller fakturaunderlag. ) Ved at man i Norge med eaccounting har valgt å integrere kun direkte mot fakturagrunnlag (selv om de kaller det webordre?!?) så har man hoppet over alle funksjonene som ligger i deres eget system til nettopp å håndtere del-leveringer, restordre, pakksedler osv. Hvordan er dette mulig?!?! Api'et er klargjort for både å sende som ordre og fakturagrunnlag, men her klarer ikke Visma selv å utnytte det. Velger man derimot en ekstern webshop som f.eks Shopify, Mangento osv kan man velge om man vil ha ordrene inn som  ordre eller fakturagrunnlag inn i eaccounting?!?! Forstå det den som vil....Virker som visma vil at man skal velge en annen webshop, synd de ikke gir beskjed om det før man har brukt masse tid på å legge opp innloggingsgrupper med kunder etc(alt manuellt!!). Har forsøkt å kontakt visma fra alle vinkler om dette, men virker som de gir faen i alle henvendelser og lar det skure og gå....Ser jo her i dette fora at etterspørselen etter å kunne håndtere ordrene mere strukturert med restordre, pakksedler osv har vært over år uten at noen gjør noe som helst!!!

Slik det er i dag hvor "ordren" kommer inn som fakturagrunnlag så ender man jo opp med å punche ordrene manuellt for å kunne bruke funksjonene i eaccounting??? Man kan jo ikke gjøre noen ting med webordren i dag....

1 SVAR 1
Highlighted

Sv: Integrer Visma Webshop med ditt økonomiprogram

Hei Lars,

beklager for sen tilbakemelding.

 

Som du selv nevner så fungerer funksjonen Webshop ordre i dag mer som et fakturagrunnlag enn en direkte ordre. Dersom du ønsker å benytte funksjoner som blant andre følgeseddel og levering er det helt rett at ordren må føres inn manuelt under feltet Ordre.

 

Samtidig er Webshop et program som stadig oppdateres og vi vil absolutt se på muligheten for å kunne håndtere Webshop ordre på lik linje som ordre. Likevel kan jeg ikke love noe konkret tidspunkt for når dette vil bli en mulighet.

 

Det er leit å høre at du føler deg dårlig behandlet. Vi prøver alltid å gjøre systemet best mulig iht. brukervennlighet og vi tar alle tilbakemeldinger fra våre kunder på alvor.

 

Med vennlig hilsen

Petter Lippestad
Visma Mamut Support