avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Ordrer blir ikke sendt til eAccounting

av Pauline Miljeteig

Nå har jeg ventet i et døgn på at dere skal ordne dette problemet, men ordrer som kommer inn blir ikke sendt videre til regnskapet. Ser at dette problemet er noe som dere har hatt flere ganger og som jeg også har opplevd tidligere. Hvorfor skjer dette og hvorfor er det så vanskelig å fikse?

Kan vi forvente at det blir gjort noe med dette snart? Ifølge deres statusside (https://status.visma.com/ ) , så skal alt fungere som normalt, men det stemmer ikke.

8 SVAR 8
Highlighted
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Jeg sliter med det samme!! 

Håper dette er noe som blir fikset snart!

Highlighted
CONTRIBUTOR ***

av Ståle Huatorp

Dette har jeg slitt med i snart to år. Feilmelder dette nesten ukentlig, men de retter aldri på dette.
Ofte kommer de hverken til Webshop eller EA.
Ser bare det kommer penger..

Highlighted
CONTRIBUTOR **

av Marina1

Dette skjedde for første gang i min nettbutikk. Jeg har ikke opplevd dette i hele 2018. Er det fortsatt flere som opplever at ordren ikke blir sendt til eAccounting? Jeg pleier å legge betalingsbekreftelsen fra eAccounting sammen med pakken. Kan ikke vente på at denne skal dukke opp før jeg sender.

Highlighted
CONTRIBUTOR ***

av Ståle Huatorp
Dette skjer mer eller mindre hele tiden hos meg. Og da jeg informerer Visma om det bruker de 2-7dager på å få orden på dette. Det har vært slik snart to år
Highlighted
CONTRIBUTOR **

av Marina1

OJ - dersom dette blir et problem kommer vi til å bytte platform.

Highlighted
CONTRIBUTOR ***

av Ståle Huatorp
Jeg har sagt ifra at jeg betaler ikke for tjenesten lenger før de retter denne feilen. Men ser etter annen plattform selv. Men har lagt ned altfor mye jobb i denne.
Highlighted

av Fredrik Eskeland

Hei,

 

Dette er et uheldig konsekvens av at kundene som betaler via Nets går litt raskt ut av menyen når de registerer betalingen, som gjør at disse ordrene ikke blir behandlet optimalt. Vi jobber med å finne en løsning på dette. Når dette skjer kan ordre/transaksjonsnummer sendes til oss så kan vi manuelt hente ordrene fra Nets. 

Mvh Fredrik E, eA support

Mvh Fredrik Eskeland, eAccounting support

Gi gjerne en "like" om du synes svaret var nyttig og "Godta som løsning" hvis jeg besvarte spørsmålet ditt. Dette hjelper andre i Community 🙂
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Jeg har ikke brukt Nets som betalingsmetode, men likevel opplevd at ordrer henger igjen i nettbutikken og ikke dukker opp i eaccounting. Det må nok være flere årsaker til at ordrer "henger" i systemet deres.