avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Tommy Stubsveen
CONTRIBUTOR ***

Bankintegrasjon DNB kjører ikke som den skal

av Tommy Stubsveen

Det har ikke vært overføringer mellom DNB og Visma siden 10. oktober.
(Har meldt fra via chat-support - som skulle "melde videre til 2 linje").

 

Jeg håper Visma forstår hva det betyr av merarbeid når man må følge opp transaksjoner, forfall, purringer manuelt, og at slike feil blir prioritert rettet raskt.

 

Feilmelding?
Det har skjedd flere ganger de siste ukene at filer ikke blir overført før vi må gjennom support for å få det gjort.  Vi er vant til fra tidligere at dette bare fungerer som det skal, men når det ikke gjør det bør systemet varsle oss om at integrasjonen ikke overfører filer, slik at vi kan få ryddet opp manuelt. 

4 SVAR 4

av Kaj Sjursen Kleveland

Hei, Tommy.

 

Det er selvfølgelig veldig beklagelig når slike ting hender, og vi er fult klare over problematikken dette kan skape og det må vi bare beklage for. Vi har rapportert om dette problemet til vår tekniske avdeling, og det ser ut som de har sammen med DNB funnet en løsning på problemet.

 

Det at man ikke får varsling når sånne ting skjer er også dessverre litt mer kompleks. Når vi ikke mottar filer så vet ikke vi om det ikke har vært noe aktivitet på konto, eller om det er noe feil med sending/mottak.

 

Med vennlig hilsen : Kaj Sjursen Kleveland | Community Manager
Tommy Stubsveen
CONTRIBUTOR ***

Hei Kaj - takk for svar.

Vi har ikke fått noen tilbakemelding om hva som skjer fra support.  Noen transaksjoner ble overført i går. Men siste transaksjon er nå fra 14. oktober.

Kan det tyde på at support tror feilen ble rettet? Må jeg melde inn feilen på nytt?

SPØRSMÅL 2
Gjelder dette problemet og tidligere problemer bare DnB-integrasjonen? Vil det hjelpe oss å skifte bank her?

Hei Tommy.

 

For å starte med de manglende transaksjonene: Du trenger ikke å melde inn på nytt, da det ser ut som problemet er fikset. Men når det kommer inn en så stor mengde med filer på engang, så skaper dette en kø. Som er grunnen til at det kommer inn litt og litt er at det tar litt tid for systemet å lese inn en så stor mengde transaskjoner, samt å forsikre seg at alt kommer riktig plass. Dessverre har dette ført til en liten "flaskehals-effekt", om ikke alt er kommet inn over helgen så kan du ta kontakt med oss på nytt.

 

Når det kommer til å bytte bank, er dette selvfølgelig deres valg. Men det skal sies at vi jobber sammen med DNB for å endre oppsettet til bankintegrasjonen, slik at oppsettet "matcher" det vi har med de andre bankene. Dette vil forhåpentligvis eliminere de feilene vi har opplevd gjennom Q3 og Q4, men det skal sies at det kan oppstå feil innimellom (bare ikke på så stor grad som det har vært i det siste).

 

Med vennlig hilsen : Kaj Sjursen Kleveland | Community Manager
Tommy Stubsveen
CONTRIBUTOR ***

av Tommy Stubsveen

"Gjelder dessverre flere kunder", sier support. Burde ikke slike kjente feil utløse en feilmelding på statussidene til Visma eAccounting ?

https://status.visma.com