avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Har du neste års budsjett på plass?

av Christina Mathisen (Oppdatert ‎14-03-2018 10:30 av Sara Malm VISMA )

Det er like viktig med et budsjett for små bedrifter som for store, om ikke viktigere. Det å budsjettere hjelper deg, sammen med regnskapet, å ha kontroll på driftstatus. Man bør følge med jevnlig gjennom hele året slik at man kan iverksette tiltak dersom man ser at ting ikke går i den retningen man ønsker.

 

Nå mot slutten av året så vil de fleste begynne å tenke på årsoppgjøret som skal føres over nyåret.
Da bør man også ta en vurdering på hvordan man synes året har gått, for så og sette opp et budsjett for neste år. Så man i god tid vet hva som er neste års mål. Kanskje det er noe du må planlegge spesielt allerede nå.

 

Dersom du ønsker å budsjettere i Visma eAccounting så er dette mulig i tillegsmodulen Visma Økonomioversikt. Der kan du blant annet se en grafisk fremstilling av budsjett opp mot faktiske regnskapstall for det samme året. Den kan du lese mer om her eller klikke på Apper og utvidelser inne i Visma eAccounting.

 

Har du neon tanker eller ideer du vil dele ang. budsjett her på Community?

2 SVAR 2
CONTRIBUTOR ***

av Jan Arild W. Jensen

Hei,

Jeg ønsker å få fram avvikstallene mellom regnskap og budsjett, slik at man lett ser avvikene. Negative avvik med rød tall og postive med sorte tall. Er det mulig å få dette?

 

Hei

 

I Visma Økonomioversikt modulen så er det dessverre ikke umulig. Men det er et veldig bra innspill. Men på startsiden vil du se det grafisk fremstilt. Eventuelt så blir det å ekspotere ut til Excel og legge inn budsjett og regnskapskolonner der og lage en kolonne for avviket. 

 

Mvh Christina, eAccounting support.

Visma Mamut AS