Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
CONTRIBUTOR *

Import av kontoutdrag i Visma eAccounting

Hei,

 

Spørsmål 1:

Jeg forsøker å importere kontoutdrag fra Nordea inn på eAccounting, og har funnet en beskrivelse på nett for hvordan jeg gjør dette. Den sier at jeg skal gå på kasse- og Bankhendelser og under fanen Ny bankhendelse skal det komme frem en rullgardin med valget Importer fil.

I min eAccounting kommer det ikke frem noe rullgardinen her. Jeg får kun valget og opprettes en ny bankhendelse i stede for noe rullgardin.

Hvordan får jeg importert fra kontoutdrag  fra Nordea om denne rullgardin ikke er der? Eventuelt hvordan fører jeg dette manuelt?

 

Jeg har betalt en faktura dobbelt opp og derfor fått tilbake fra leverandøren. 

 

Hilsen 

Hans M

1 SVAR 1

Sv: Import av kontoutdrag i Visma eAccounting

(updated by Petter Lippestad VISMA ‎26-03-2019 10:58 )

Hei Hans,

 

Har du lagt inn på din konto et kontonummer hos Nordea samt at bank som benyttes er Nordea (Innstillinger - Kasse- og Bankkonto - Trykk på din driftskonto og Rediger) så skal du ha mulighet til å importere kontoutdrag fra Nordea under Kasse og Bank. Du skal da ha en nedtrekksmeny ved siden av Ny Bankhendelse under Kasse og Bank. (Merk: konto må tilhøre en bedriftspakke i din bank og ikke en bedriftskonto i en privat nettbank) https://community.visma.com/t5/Brukertips-i-Visma-eAccounting/Import-av-kontoutdrag-i-Visma-eAccount...

 

Ønsker du å registrere en dobbelbetaling til leverandør samt tilbakebetaling kan du lese mer her: https://community.visma.com/t5/Brukertips-i-Visma-eAccounting/Registrere-overbetaling-dobbeltbetalin...

 

Med vennlig hilsen

Petter Lippestad
Visma Mamut Support