avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Highlighted

Inkasso

Selv bruker eg i dag Egen inkasso.

Lurer sterkt på å gå over til Visma, men er det egen inkasso eller skal dere ha deler av kaka om sakene går til inkasso. 

Plusset med egen inkasso er jo at eg får hele kaka selv.  

3 SVAR 3
Highlighted

Re: Inkasso

Hei Heidi-Beate,

Ser fordelene ved dette!

Du kan generere inkassovarsler selv i Visma eAccounting. Innstillinger for dette finner du under Innstillinger - Firmainnstillinger - Andre opplysninger. Se FAQ: http://www.vismaspcs.se/visma-support/visma-eaccounting/no/default.htm#cshid=common_companyform 

 

Dersom du ønsker samarbeid med et inkassobyrå, kan Visma Collectors være behjelpelige. Mer informasjon finner du her:  http://www.visma.no/innkjop-og-inkasso/Totalleverandor-av-fordringsadministrasjon/Inkasso/overview/ 

 

Håper dette var til hjelp!

Mvh

Emilie Røed - Visma Mamut AS

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Re: Inkasso

Hei, Emilie

Svaret ditt til Heidi-Beate er litt god-dag-mann-økseskaft. Poenget med å ytre ønske om egeninkasso er jo fordi det p.t. ikke eksisterer i eAccounting. Inkassovarsel er ikke egeninkasso. Visma Collectors er heller ikke egeninkasso.

Jeg, i likhet med Heidi-Beate, ønsker egeninkasso som funksjon i eAccounting. Hvis du ikke veit hva dette er, så foreslår jeg at du spør en kollega og/eller søker på nettet.

Planlegger dere egeninkasso for eAccounting?

Highlighted

Re: Inkasso

Hei Fredrik og Heidi-Beate,

Per i dag ligger det ikke i planen for 2015 å bygge støtte mot egeninkasso. Vi er takknemlige for alle ønsker som kan gjøre våre produkter bedre, og jeg har allerede meldt inn deres ønske til vår utviklingsavdeling.  

 

Mvh

Emilie Røed - Visma Mamut AS