avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Anonymous
Ikke relevant

Inkonsekvens i øreavrunding i lønnsmodul vs utbetalingsliste

av Anonymous

Lønnsmodul og utbetalingsliste i eAccounting ser av en eller annen grunn ut til å avrunde til nærmeste 10-øre, mens det underliggende regnskapsbilaget runder av til nærmeste 1-øre. Dette blir et problem når man har en lønnsslipp med ører for utbetaling og utbetaler i henhold til avrundet beløp på utbetalingsliste, og deretter skal bokføre lønnsutbetalingen, man får da en øredifferanse som må føres bort med ekstra hendelse knyttet opp til bevegelsen på bankkonto.

 

Fint om dere kan gjøre dette konsekvent, jeg vil foreslå å fjerne øreavrunding i lønnsmodul og utbetalingsliste, slik at dette samsvarer på øret med saldo skyldig lønn og man slipper å føre eget øreavrundings-bankhendelse på grunn av en slik intern inkonsevens i programmet.

4 SVAR 4
RADA Imran
CONTRIBUTOR **

av RADA Imran

Vi venter også fremdeles på at dette skal fikses.

Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei Terje,

 

Her har du nok kommet over et problem vi har med øreavrunding som blir behandlet forskjellig på noen lønnsarter i forhold til bokføringen for samme lønnsarter. Dette er rapportert til vår utviklingsavdeling og vil bli korrigert. Vi har per i dag dessverre ikke noe klart svar på akkurat når det blir gjort, men vi håper at det ikke skal drøye så mye lenger.

 

Per dags dato må du som du selv nevner bokføre vekk denne øreavrundingen. Når dette er utbedret vil du slippe det da alle lønnsarters øreavrunding skal samsvare med bokføringen som blir gjort for de.

 

Vi beklager ulempene dette medfører.

Elsabet
CONTRIBUTOR *

av Elsabet

Hei, dette er fortsatt ikke gjort noe med og fører til endel unødvendig frustrasjon her. Når vil dette bli utbedret?

av Fredrik Eskeland

Hei,

 

Har dessverre ikke noe tidspunkt for når dette. Håper på at det kommer i nær fremtid, men har dessverre ikke noe info om når dette er på plass. 

 

Hvis du synes dette innlegget besvarte spørsmålet ditt med en god løsning, vennligst trykk "Godta" som løsning

Med vennlig hilsen

Fredrik Eskeland
Visma Mamut Support

Mvh Fredrik Eskeland, eAccounting support

Gi gjerne en "like" om du synes svaret var nyttig og "Godta som løsning" hvis jeg besvarte spørsmålet ditt. Dette hjelper andre i Community 🙂