avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Beate Wessel
CONTRIBUTOR ***

Tilbakemeldinger i eA fra altinn

av Beate Wessel

Det gjelder innsendelse av a-meldinger og tilbakemeldinger som kommer opp i eA. Dersom jeg får tilbakemeldingen avvist, så er IKKE a-meldingen avvist i altinn. Snakket nettopp  med skatteetaten om dette. Dette er veldig misvisende informasjon. Er noe avvist så er det avvist… da oppfattes den som ikke sendt inn i altinn.  Altinn har ulike «grader» for varslinger ved innsendelse av a-melding. Dette bør komme opp i tilbakemeldingen fra eA. Disse varslene kommer klart opp i tilbakemeldingene vi får i Visma Lønn. Uansett blir det helt feil å avvist da den faktisk er sendt inn.

 

For å rydde opp i manglende arbeidsforhold må all info fra nytt system være identisk med gammelt system. Dersom feilen fortsatt er der må den ansatte meldes inn med ansattinfo som sluttet 31.12 i gammelt system og ny ansatt dato 01.01 i nytt system. Da oppfatter systemet korrekt.

 

2 SVAR 2
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei Beate,

 

Du har rett i det at A-ordningen opererer med forskjellige nivåer av feil på a-meldingen, disse er "Retningslinje", Øyeblikkelig" og "Avvisning". Når det gjelder både øyebikkelig feil og avvisning så er begge disse noe som  korrigeres, det er ikke noe alternativ å la disse meldingene ligge ubehandlet. For å tydeliggjøre at man faktisk er nødt til å foreta seg noe for å få disse meldingene godkjent har vi valgt å ikke skille mellom disse feilkodene i Visma eAccountning, begge vises derfor som avvist.

 

Med vennlig hilsen

Tobias

Visma Mamut Support

Beate Wessel
CONTRIBUTOR ***

av Beate Wessel

Da jeg bokfører kasse/bank bilag og systemet finner et bildevedlegg som matcher beløpet, hvordan kan jeg da se dette bildevedlegget i stor størrelse? Får ikke åpnet det i full størrelse. Bildevedlegget ligger kun som et lite bilde som ikke lar seg åpne. Noen som vet? Må jeg da bokføre direkte fra bildevedlegg og ikke kasse/bank?