Mine områder
Hjelp
Anonymous
Ikke relevant

Daglig leders tilgang til fakturaer på flyt

av Anonymous

Kan daglig leder få tilgang til fakturaer selv om prosjektleder ikke har godkjent fakturaen? Rekkefølge for godkjenning er 1. Prosjektleder 2. Daglig leder. Fakturaene registreres først av regnskapsfører i Dokumentsenteret og kun regnskapsfører har tilgang til Dokumentsenteret.

3 SVAR 3
Ørjan Myhr
PARTNER

av Ørjan Myhr

En funksjon er at man kan sette beløpsgrense på godkjenenre og en overordnet på hver godkjenner. For hver gang en bruker får en faktura til godkjenning som overskrider vil overordnet bli lagt til i flyten. Den sikrer allikevel ikke at overordnet kommer sist i en evt rekke av attestanter. I siste versjon av dokumentsenter (versjon 10) kan man velge en siste godkjenner slik som du beskriver. Det som innføres i versjon 10 heter Autoflow og kan håndtere flere regler knyttet til flyt inkludert denne. Lykke til!

Mvh Ørjan Myhr, Proplan AS Stavanger
Mobil 98260908
Emil Nilsen
CONTRIBUTOR *

av Emil Nilsen

Fortsetter på en gammel tråd her. 

Er det mulig at overordnet får inn alle faktura for endelig godkjenning, men kun først etter at første godkjenner har hatt den.

(uten at de blir sendt til approval samtidig til begge fakturabehandlere)

Blir fort uoversiktelig når en har mange inngående faktura.

Ørjan Myhr
PARTNER

av Ørjan Myhr

Gammel tråd, men besvarer uansett. Du kan gjøre dette på to måter. 1. send dokumentet til godkjenning samtidig til de to personene (valg når du sender til godkjenning), 2. Gi daglig leder admin tilgang i approval, han vil da få dokumentoversikt over alle dokumenter som er i prosess og de som er ferdig i prosess. 

Mvh Ørjan Myhr, Proplan AS Stavanger
Mobil 98260908
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"