Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Visma.net Time & Absence
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
CONTRIBUTOR ***

Calender rapport med feil

Jeg har tatt ut en «Alle registreringer» rapport fra Visma.net Calender. Her ser jeg at rapporten ikke nødvendigvis gir rette verdier.

På «Amount» konverteres overtidstimer til dato hvis verdiene har et kommatall som kan forståes som en dato. Dette er kjedelig hvis man har mange ansatte med mange registreringer og en personalansvarlig eller administrator må inn og finne ut hvilket tall som datoen representerer.

I tillegg så er ikke æ, ø, og å konvertert rett. Håper dette lar seg fikse.

Jeg lurer også på hvorfor den ansatte må registrere alle elementene på hver føring – da den ansatte er koblet opp mot elementene i H&L, men dette ikke kommer med her.

rapport.png

 

Cecilie

 

 

2 SVAR 2
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Sv: Calender rapport med feil

Har fått hyggelig telefon fra Espen hos Visma som forklarte at rapporten vil gi rette tall om jeg setter språkinnstillingene i Excel til engelsk.

I tillegg har jeg fått en hyggelig telefon fra Wenche som forklarte at alle elementene som er registrert på den ansatte i Huldt & Lillevik vil "legges på" føringen når den overføres til lønnssystemet.

Tenkte at svaret kunne være til hjelp for andre hvis de lurte på det samme som meg.

CONTRIBUTOR ***

Sv: Calender rapport med feil

Jeg må jo si at det er ganske uhørt at brukerne av rapporten fra Visma Calender må ha ENGELSK versjon av Excel for at rapportene skal fungere. Dere er et norsk selskap, vi opererer i Norge, og vi som er brukere av systemet er norsk. Således burde ikke Visma Calender legge opp til at rapportene som taes ut skal være i ENGELSK versjon av Excel. Håper virkelig at dere gjør noen endringer her!