Mine områder
Hjelp
Klaus2311
CONTRIBUTOR ***

Tid

av Klaus2311

Hej

 

Har nu sendt en faktura fra Selskab 1 til Selskab 2 begge Visma Business via Autoinvoice/EHF - er gået igennem Autoinvoice både ud og ind - men er stadigvæk ikke modtaget i Dokument Center i Selskab 2 - der er nu gået 2 timer nu Why ??? - endvidere kunne det være en god ide at have et Tidstempel på flowet ?

 

 

2 SVAR 2
Godkjent løsning
Svein Holanger
VISMA

av Svein Holanger (Oppdatert ‎19-02-2021 15:33 av Svein Holanger VISMA )

Hei

Dette er sånn ca tiden det tar å sende et slikt dokument gjennom systemet:

  1. Fra du sender den fra Business tar det vanligvis mellom 10-15 minutter før den er klar i AutoInvoice. Du kan sjekke statusen i de integrerte AutoInvoice-vinduet inne i Business. Når status ikke lengre er "Venter", så er den klar til å bli hentet ned av mottakersystemet.
  2. Document Center sjekker om det er kommet noen ny dokumenter for nedlastning. Hvor ofte den gjør dette avhenger av innstillinger i deres Document Center. Standard er å sjekke 1 gang i timen, men dette kan ta lengre tid hvis dere har en eldre versjon av VDC. Fra versjon 15 har vi splittet servicene som gjør forskjellige jobber på server. Da er det lettere å bestemme hvor ofte dere vil sjekke AutoInvoice for nye dokumenter og da vil den som standard virkelig sjekke hver time.  Fra versjon 15.01.2 er også en forsinkelse på 1 time fjernet (ikke hent dokumenter som er nyere enn 1 time gammel) . 

    Så hvis du synes det går sakte, så oppgrader til en nyere versjon og få hjelp til å sette innstillingene slik dere ønsker at det skal være.

Klaus2311
CONTRIBUTOR ***

av Klaus2311

Hei Svein - veldige gode svar og glæder mig over den gode utvikling med Autoinvoice/Dokument Center.

 

Savner dog vision: Et dokument/faktura kommer ind via EHF , autokontoret/Autoflow , godkendt i Approval og valideret og bogført uden "bogholder" - her mangler desværre en del stadigvæk

 

Bedre template for kontering, mere fleksibilitet i Approval (antal felter/dimensioner) - bedre styring af brugeren , hvad kan bruger og hvad kan brugeren ikke, validering af konteringen inden overgå til ERP - skal "bogholderet virkelig kigge alle faktura igennem eller skal de blot bogføres automatisk.

 

Overblik over alle faktura og status bør kunne tilgås I OSR - fleksibilitet med en par standard rapporter - som kan tilrettes af brugen/bedriften.

 

Men Visma er på vej

 

 

 

 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"