Mine områder
Hjelp

Pris Absence

av Anne Christine Bråthe-Storeide

hvorfor legger dere ut pris på Absence på hjemmesiden deres? Vi som byrå skal jo ha muligheter for påslag her og dette ødeleggere dere ved å gå ut med pris.

med vennlig hilsen
Anne Christine Bråthe-Storeide - Aval AS - www.aval.no
9 SVAR 9
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

 

 

 

 

Oppstart Visma.net Time_Absence
Det er fort gjort å komme i gang med Visma.net Time og Absence. En dag bør være nok.
Først: Benytter du Visma.net Expense (med Sync Engine) fra før, er det ekstra fort gjort.
Om du ikke har Sync Engine (OPG) fra før, anbefaler vi deg å kontakte din Visma partner! Da må OPG installeres.

Uten å legge ned altfor mye i prosessen frem til du er klar til å begynne å selge produktet har du fort vekk investert 15-20.000 i tid og penger på et lite regnskapskontor.

Når programmet er vel i hus og klart for salg begynner jo selve salgsprosessen - som også koster både tid og penger.

Hvis vi tenker oss et regnskapskontor med en timepris på kr 600/time og at man bruker 1 time på å selge inn produktet på en kunde må man ha 200 "absence-måneder" for å dekke inn "salgstimen". Ser man for seg en kunde med 10 ansatte vil det gå 20 måneder før man har fått igjen for tiden man brukte på selve salget og man kan begynne å få dekning til investeringen man gjorde før salgsprosessen begynte. For å få igjen en investering på kr 15.000 må man selge 5.000 "abscence-måneder".

Dette forutsetter selvsagt at man ikke støter på problemer med hverken installasjon, oppsett eller bruk av programmet eller at en kunde f.eks. går konkurs.

 

 

Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Husk igjen at produktet har ingen verdi uten Visma Lønn/H&L og at dere kan ta margin pga det. MEN, det aller viktigste er at dere tenker på smarte pakker dere kan selge til deres kunder som inneholder produktet absence. Her gjelder det å være kreativ, men ikke minst kommersielle. Selg produktet sammen med rådgiving og ikke minst god ferie/fraværs rapportering og forslag til gode tiltak på bakgrunn av disse.

Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Ja da...

Så når man har solgt inn dette produktet på et firma med 10 ansatte så har man oppnådd et bidrag på svimlende kr 30,- per måned... Det gjelder å tenke langsiktig hvis man bestemmer seg for å selge inn dette produktet da skjønner jeg.

Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Yes! Vi er helt avhengig av at dere lykkes med å ta ut våre tjenester! Lykke til og si ifra om det er dokumentasjon som burde være tilgjengelig her på Community.

av Anne Christine Bråthe-Storeide

Ja da er bare å brette opp armene og få inn nye kunder 😉

med vennlig hilsen
Anne Christine Bråthe-Storeide - Aval AS - www.aval.no
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei! Det er helt korrekt at man kan få kjøpt Visma.net Absence tjenesten helt ned til NOK 14/ansatt/mnd, men da må man binde seg til minimum 600 ansatte. Er man, som de fleste kunder av et Regnskapsbyrå, under 15 ansatte er prisen på tjenesten NOK 25/ansatt/mnd. I tillegg kommer selvsagt kostnaden knyttet til Visma Lønn/H&L. 

Det er også viktig å påpeke at når dere passerer 1000 aktive brukere vil kostnaden deres bli redusert til NOK 18/ansatt.

av Anne Christine Bråthe-Storeide

Godt poeng med lønnssystem, men når kunden ser en pris er det often den de henger seg opp i. Vi får Absence til 22 kr og her står det fra 14-25 kr. Vi legger et betydelig arbeid i å selge deres løsninger og da er det kjekt at vi sitter igjen med noe også. Her er linken https://www.visma.net/no/tjenester/absence/

med vennlig hilsen
Anne Christine Bråthe-Storeide - Aval AS - www.aval.no
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei! Det at vi eksponerer våre priser på Visma.no er kommet for å bli og er noe markedet krever av oss. Men, det er viktig å påpeke at våre regnskapskontor får tilgang til en avvikende prisliste som ikke vi ikke legger ut. I tillegg er det viktig å poengtere at for at visma.net absence skal ha en verdi må kunden ha et lønnssystem i bunn(Visma Lønn eller H&L). Denne kostnaden slipper en kunde som velger å kjøpe produktet fra et byrå og som også legger tilrette for påslag og/eller bundling av IT og regnskapstjenester.

Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei. Kan du vise til hvilken side du ser dette ?