Mine områder
Hjelp
Anonymous
Ikke relevant

Returfiler fra Visma.net.autopay

av Anonymous

Forrige uke var det problemer med Visma.net.autopay og det viser seg at flere returfiler ikke har kommet inn i Visma Business. De kommer heller ikke inn ved manuelle henting av returdata. Er det noen som vet hva som kan gjøres? 

4 SVAR 4
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Ingen svar på denne? Vi mangler fortsatt flere returfiler fra perioden 08.04.19-16.04.19. Blir det arbeidet med å løse opp i dette?

Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei 

 

Gjør oppmerksom på at dette er diskusjonsside mellom brukere av Visma.net Autopay og ikke supportbistand. 

Anbefaler deg å ta kontakt med din Visma Partner slik at de kan få registrert en sak på dette. Opplys både kontonummer og referanse på de oppdragene det mangler returfiler på for å få raskest mulig avklaring.

Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei, 

dette gjelder ikke en enkelt kunde men flere og det vil ta lang til å identifisere og rydde opp for alle kundene. Det hadde vært fint om Visma kunne informere om status når det gjelder de problemene som har vært knyttet til Visma.net.autopay og hvorvidt det arbeides med å rydde opp. Vi er lite interessert i å bruke tid på dette midt i årsoppgjøret og samtidig pådra ekstra konsulentkostnader dersom dette arbeides med fra deres side. 

Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei

 

Viser til statussidene våre hvor slike hendelser oppdateres - https://status.visma.com/

Siste  oppdatering i denne saken er fra 17. april (Missing status updates - Visma.net Autopay. 

 

Er det oppdrag du fortsatt mangler returfiler på, ta kontakt med din Visma Partner. Viktig at vi logger all support via rette kanaler.