Drift release på SSO

af Jesper Thomsen (Opdateret ‎12-02-2021 17:20 af Thor Lundehoj VISMA )

Teksten i login modulet bliver ændret i aften d. 2/11  

 

Det er kun en tekstændring der bliver foretaget.  

 

Se ændringen nedenfor. 

 

Oplysning på rolle: 

Før 2/11  så kunne en bruger være inaktiv eller spærret

Efter d. 2/11 så kommer det til at hedde Låst eller spærret. 

 

rolle.png

 

Oplysning når man opretter bruger: 

 

Her bliver afkrydsningsfelt ændret fra:

Før 2/11 Bruger aktiv Ja/nej 

Efter d. 2/11 Bruger Spærret Ja/nej

 

bruger.pngbruger 1.png

1 Kommentar